یزدانه

صندوق مهربانی در یزد راه‌اندازی می‌شود

مدیرکل آموزش و پرورش استان یزد از راه‌اندازی صندوق مهربانی در یزد خبر داد و گفت: صندوق مهربانی با هدف ارتقاء حس نوع‌دوستی و مهربانی به یکدیگر در جامعه فرهنگیان استان به ویژه دانش‌آموزان راه‌اندازی خواهد شد.   احمد شیرزاد…

مدیرکل آموزش و پرورش استان یزد از راه‌اندازی صندوق مهربانی در یزد خبر داد و گفت: صندوق مهربانی با هدف ارتقاء حس نوع‌دوستی و مهربانی به یکدیگر در جامعه فرهنگیان استان به ویژه دانش‌آموزان راه‌اندازی خواهد شد.

 

احمد شیرزاد امشب در جلسه شورای آموزش و پرورش استان یزد با اشاره به برنامه‌ریزی‌های انجام شده برای راه‌اندازی صندوق مهربانی در یزد اظهار داشت: هدف از راه‌اندازی این صندوق، تأمین هزینه‌های درمانی بیماران خاص و صعب‌العلاج به طور کامل برای همه فرهنگیان استان یزد است.

وی بیان کرد: این صندوق همچنین بیمه تکمیل درمان دانش‌آموزانی که بیمه تکمیلی ندارند را نیز پوشش می‌دهد و دامنه فعالیت این صندوق مربوط به همه دانش‌آموزان استان، فرهنگیان شاغل به ویژه بازنشستگان فرهنگی استان یزد است.

شیرزاد خاطرنشان کرد: گاهی فرهنگیان یا خانواده‌های آنها دچار بیماری می‌شوند اما به دلیل بودجه‌ها و اعتبارات محدودی که در استان وجود دارد، امکان کمک به آنها نیست هر چند هر گونه کمکی از دستمان برآمده، انجام داده‌ایم اما دستمان کاملا بسته است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان یزد ادامه داد: رؤسای آموزش و پرورش و مدیران مدارس هر کدام خود یک مدیرکل آموزش و پرورش هستند و باید به بازنشستگان سر بزنند و اگر مشکلی دارند آن را حل کنند اما متأسفانه بیشتر مدیران و رؤسا، اقشار مشکل‌دار فرهنگیان را همراه کرده و آنها نیز به ما مراجعه می‌کنند در حالی که توقع می‌رود خودشان مشکل را حل کنند.

شیرزاد یادآور شد: با توجه به مشکلاتی که در میان فرهنگیان و دانش‌آموزان به ویژه در بیماران خاص و صعب‌العلاج این دو قشر وجود دارد، تأسیس صندوق مهربانی می‌تواند کمک قابل توجهی به این اقشار باشد.

وی خاطرنشان کرد: اعتبار صندوق مهربانی ۱۰۰ درصد با کمک فرهنگیان و دانش‌آموزان تأمین می‌شود و کمک‌ها کاملا اختیاری است و هر کدام از دانش‌آموزان و فرهنگیان به مقداری که تمایل دارند، به این صندوق کمک کرده و از خدمات آن نیز استفاده خواهند کرد.

شیرزاد در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه برخی از فضاهای آموزشی با توجه به قانون می‌تواند تبدیل به احسن شود، افزود: در صورتی که در جلسه شورای آموزش و پرورش استان و شورای آموزش و پرورش شهرستان تبدیل به احسن کردن فضاهای آموزشی مطرح شود و مورد تصویب قرار بگیرد، عواید آن باید برای تجهیز و تکمیل همان منطقه استفاده شود و طبق قانون این اجازه به شوراهای آموزش و پرورش داده شده است.

مدیرکل بیمه سلامت استان یزد نیز در این نشست اظهار داشت: با توجه به اینکه سقف پرداخت بیمه‌ها و بیمه‌های تکمیلی کاملا محدود و مشخص است، بنابراین تأسیس این صندوق کمک قابل توجهی به بیماران خاص و صعب‌العلاج خواهد کرد و دانش‌آموزان و معلمان می‌توانند با هر مبلغی در این صندوق عضو شوند.

محمد دریجانی خاطرنشان کرد: این اقدام خداپسندانه علاوه بر اینکه برای آنها اجر معنوی دارد، در صورت نیاز نیز به آنها کمک خواهد کرد.

وی عنوان کرد: پیش‌بینی ما این است که در مرحله نخست با همین کمک‌های اندکی که توسط دانش‌آموزان، فرهنگیان و بازنشستگان فرهنگی صورت می‌گیرد، بالای ۳۰۰ میلیون تومان جمع‌آوری شود.

در پایان این نشست هر یک از اعضای شورای آموزش و پرورش نظرات خود را مطرح کرده و طرح تأسیس صندوق مهربانی به منظور کمک به بیماران خاص و صعب‌العلاج فرهنگیان و بازنشستگان فرهنگی و همه دانش‌آموزان استان مطرح و تصویب شد.

دیدگاهتان را بنویسید