استاندار یزد در نشست هیئت مدیره خانه صمت؛

سه سال اخیر از معدود مقاطعی است که مدیریت استان با برنامه بود

استاندار یزد گفت: طی ۳ سال اخیر چشم اندازه های تعیین شده برای آینده استان با برنامه دنبال شد و از این جهت این مقطع یکی از معدود مقاطع مدیریت استان توسط تیمی با برنامه است.

به گزارش یزدانه؛ محمدعلی طالبی در نشست هیئت مدیره خانه صمت ایجاد درک متقابل بین دولت و بخش خصوصی را یکی از اتفاقات خوب شکل گرفته علی رغم مشکلات اقتصادی و تحریم ها دانست و گفت: با مقایسه پیوند کنونی بین دولت و بخش خصوصی نسبت به سال های گذشته، مشاهده می شود که با وجود همه مشکلات، انگیزه خدمت به بخش خصوصی در راستای رفع مشکلات و سطح آگاهی مدیران از دغدغه های آنها بیشتر شده است.

وی با اشاره به برخی تصورات درخصوص کم کاری و کم انگیزگی مدیران در ایام منتهی به انتخابات و پایان دولت، تصریح کرد: در چنین مقطعی نه تنها مدیران استان دچار افت فعالیت و انگیزه نشدند بلکه روز به روز بر کار، فعالیت و برنامه های مختلف آن ها افزوده شد.

طالبی در بخش دیگری از سخنانش به راهبردهای استان در بخش صنعت و معدن اشاره کرد و افزود: استان یزد در طول دو سه سال اخیر با برنامه جلو رفت و چشم اندازه های تعیین شده برای آینده استان را دنبال کرد لذا از این جهت می توان این مقطع را یکی از معدود مقاطع مدیریت استان توسط تیمی با برنامه دانست.

وی یکی از راهبردهای استان در بخش معدن را فعال سازی سرمایه های راکد معدنی عنوان کرد و گفت: بر اساس راهبردهای نظام، راهبرد فعالسازی معادن غیرفعال و معادنی که با مشکلاتی مواجه شده بودند، به صورت جدی در دستور کار قرار گرفت.

استاندار یزد به اهتمام استان برای تامین خوراک واحدهای فرآوری معدنی اشاره و تصریح کرد: در این راستا جلسات متعددی با ایمیدرو، شرکت تهیه و تولید و حتی سازمان انرژی اتمی؛ برای استفاده از محدوده های در اختیار آن ها، برگزار شد تا با تامین خوراک واحدهای فرآوری معدنی بتوانیم آن ها را سرپا نگه داشته و فعال کنیم.

وی از تکمیل چرخه کامل تولید فولاد  به عنوان دیگر راهبرد استان در بخش صنعت و معدن یاد کرد و افزود: استان یزد در برخی حلقه های میانی چرخه تولید فولاد بعضی کسری ها را داشت و از طرفی در بعضی حلقه های نهایی مثل تولید ورق، جایگاهی نداشت اما با پیگیری های انجام شده مجوزهای لازم برای همه بخش ها اخذ شد و زمینه ی سرمایه گذاری های جدید جهت تکمیل چرخه کامل تولید فولاد در استان فراهم شد.

وی توجه به مزیت های استان در حوزه صنعت را از رویکرد های سال های اخیر عنوان کرد و افزود: باید از نگاه سنتی سرمایه گذاران در استان و گرایش آن ها به ایجاد صنایع فولادی و کاشی و سرامیک فاصله گرفت و بخش های کم آبخواه‌ و منطبق بر شرایط زیست محیطی نظیر قطعه سازی، صنایع های-تک، نساجی و …، را فعال کرد.

محمد علی طالبی با اشاره به تکمیل زیرساخت های بخش صنعت و معدن در همه نقاط استان، خاطرنشان کرد: یکی از ضعف های استان تمرکز سرمایه گذاری ها در دشت مهریز_اردکان و تبعات ناشی از آن است در حالی که اگر زیرساخت های لازم در دیگر مناطق نیز فراهم شده بود نه تنها اتفافات خوبی در حوزه صنعت و معدن رقم میزد بلکه شاهد کندی یا خلاء سرمایه گذاری در برخی از مناطق نبودیم.

رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت استان یزد اظهار کرد: خانه صمت استان یزد توانسته با طرح دیدگاه ها و مشکلات صنعتگران و معدنکاران استان و تعامل نزدیک با مسئولان اجرایی و قضایی صدای رسای فعالین اقتصادی و پیگیر مطالبات آنان باشد.

وی افزود: هیچ کشور و ملتی و جامعه ای به پیروزی، رشد و موفقیت دست نیافته مگر آنکه اجزای مختلف آن جامعه در کنار هم قرار گرفته و برای هدف واحدی تلاش کنند. این مهم نیز در استان یزد مورد توجه قرار گرفته و طی سال های گذشته ارتباط بسیار نزدیکی مابین بخش خصوصی و دستگاه های استان برقرار شده است.

سید علی اکبر کلانتر با اشاره به تلاش های شبانه روزی استاندار، مدیران ارشد حوزه اقتصاد و تولید و صنعت استان در بحران های مختلف نظیر پاندومی کرونا  بیان کرد: این تلاش ها مایه مباهات ماست که برخود لازم می دانیم از این تلاش بی شائبه مدیران و کارکنان در دستگاه های مرتبط با حوزه صنعت، معدن و تجارت قدردانی کنیم.

رئیس خانه صمت استان به برخی قوانین و مصوبات ملی و کشوری که به جای حمایت و مانع زدایی از تولید و سرمایه گذاری، مانع تراشی می کند اشاره کرد و گفت: برای مثال اخیرا هیئت دولت طی مصوبه ای نرخ اشتراک آب صنعت را چهارصد برابر افزایش داده و نکته جالب اینکه نرخ استان صنعتی یزد بالاترین است که این موضوع موجب فرار سرمایه از تولید و هدایت آن به سمت فعالیت های غیر مولد نظیر دلالی و معاملات املاک و مستغلات و سکه و دلار خواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید