در نشست خبری قمی، سخنگوی شورای شهر یزد مطرح شد:

بعد از پل و لودر، باید دنبال مجسمه فرخی یزدی هم بگردیم

مطالبه شورای شهر فراتر از نصب المان کتاب است. حتی مجسمه مربوط به مرحوم فرخی یزدی یکی از شعرای آزاده شهر را هم در دستور کار داریم. جالب اینجاست که مجسمه آن هم طراحی شده و گویا باید بعد از پل و لودر، دنبال مجسمه فرخی هم بگردیم.

نشست خبری حمیدرضا قمی سخنگوی شورای شهر یزد ظهر دوشنبه ۲۶ خرداد در قالب سامانه آنلاین خانه مطبوعات و رسانه های استان یزد برگزار شد و گزارشی از اقدامات عمرانی و فرهنگی شورای شهر در طول یک ماه گذشته به اطلاع اصحاب رسانه رسید.

حمیدرضا قمی سخنگوی شورای شهر یزد نامگذاری معابر به نام صاحب‌نامان و خدمتگزاران شهر را یکی از اتفاقات خوب و جدید این دوره از شورای شهر دانست و گفت: معابر شهری هم به نام معلمین و هم به نام کارآفرینان و ادبا و نویسندگان نامگذاری شده‌اند که در کمیسیون فرهنگی و کمیته نامگذاری اتفاق افتاد.

شورای شهر حداکثر تلاش خود را در مبارزه با کرونا و دوران پسا کرونا انجام داد

وی با اشاره به همکاری نهادهای مختلف از جمله سازمان فنی حرفه ای در ایجاد پارک مهارت آموزی برای نوجوانان، اظهار داشت: در آموزش شهروندی با تکیه بر نشاط اجتماعی و استفاده از کلیپ های انیمیشن آموزشی و کمدی و جذاب گام برداشتیم.

حمیدرضا قمی با بیان اینکه شورای شهر یزد حداکثر تلاش خود را در مبارزه با کرونا و دوران پسا کرونا انجام داد، خاطرنشان کرد: بستر بازار بزرگ اینترنتی برای همه فروشگاه ها فراهم شده و تا امروز چند فروشگاه آنلاین اعلام آمادگی کردند تا ظرفیت خود را در اختیار فروشگاه‌های شهر بگذارند. همچنین شهرداری منابع بانکی خود را با مصوبه شورا در اختیار یکی از بانک ها گذاشت تا ۲۰ میلیارد تومان وام قرض الحسنه را در اختیار اصنافی که بیشترین ضرر را متحمل شده‌اند قرار دهد. این طرح رانندگان و تاکسی‌داران و شب بازارها را هم شامل خواهد شد.

وی در ادامه گزارش در خصوص اقدامات شورای شهر یزد، توضیح داد: تفاهم با سمپاد برای دریافت ایده مدیریت شهری از دانش آموزان مستعد، خرید ۱۲ دستگاه اتوبوس اسکانیای جدید به مبلغ ۳۰ میلیارد ریال، ارائه نسخه اول پایگاه های آزاد و تبیین شیوه سیاستگذاری و بارگذاری اطلاعات برای استفاده مردم از قابلیت های جدید و ابجاد منافع برای بخش خصوصی، حمایت شهرداری از موزه حیدرزاده و پست، احداث پردیس سینمایی ۵ طبقه در بلوار بسیج و پارک دوچرخه ها جنب پل تقوی، انعقاد خواهرخواندگی یزد با شهرهایی از چین، ازبکستان و اوکراین و مرمت قبرستان جوی هرهر و گنبد ستی فاطمه از جمله این اقدامات هستند.

احداث پناهگاه جدید حیوانات با هدف نگهداری و عقیم سازی سگ های ولگرد

قمی با اظهار خرسندی از احداث پناهگاه حیوانات بلاصاحب با هدف نگهداری و عقیم سازی سگ های ولگرد در سطح شهر تصریح کرد: احداث این سایت با مساحت حدود ۵ هزار متر مربع در جوار کارخانه کمپوست به مرحله نهایی رسیده است و بخش هایی از آن در حال بهره برداری است و امیدواریم از این به بعد کار مهار حیوانات بلاصاحب را با همراهی شهروندان به نحو بهتری انجام دهیم تا بتوانیم ورود این حیوان بلاصاحب را به محدوده شهر یزد کنترل کنیم.

وی از ساخت جاده سلامت در محور یزد به تفت همزمان با آزادسازی خرمشهر به عنوان یکی دیگر از اقدامات خوب شورای شهر نام برد و گفت: اجرای این پروژه از پلیس راه تا پارک کوهستان به طول ۷.۵ کیلومتر و اعتباری بالغ بر ۱۵ هزار میلیارد ریال آغاز شده است.

طراحی اپ موبایل و سامانه برای مدیریت نخاله های ساختمانی

سخنگوی شورای شهر یزد به اقدامات شورا در بحث مدیریت نخاله های ساختمانی اشاره و عنوان کرد: یک اپ موبایل و یک سامانه به منظور مدیریت حمل نخاله های ساختمانی طراحی شده است و خوشبختانه دستگاه های ذیربط مثل دادگستری و نیروی انتظامی هم همکاری خواهند کرد تا نخاله‌های ساختمانی مثل گذشته در هر جایی تخلیه نشود. محل مشخص و کامیون‌های مخصوصی برای این کار در نظر گرفته شده‌ که از جی پی اس و کد برخوردار هستند. ضمن اینکه یک مرکز رصد ناوگان حمل نخاله ها را هم خواهیم داشت.

افزایش نرخ بلیت اتوبوس ها متناسب با نرخ تورم در کشور است

وی افزایش نرخ بلیت اتوبوس ها را متناسب با نرخ تورم کشور عنوان کرد و افزود: قیمت بلیت‌ها دیگر کفاف مخارج را نمی‌داد و لازم بود تا بخشی از آن واقعی می شد. امیدوار هستیم که تابستان امسال بنابر قولی که مسئولان اجرایی داده‌اند به هیچ عنوان اتوبوس بدون کولر نداشته باشیم .

حمیدرضا قمی با بیان اینکه وظیفه تجهیز و نگهداری ایستگاه دوچرخه های اشتراکی بر عهده پیمانکار است، گفت: پیمانکار این پروژه باید همیشه ۳۰ دوچرخه آماده داشته باشد تا در صورت خرابی یکی از دوچرخه‌ها، فورا جایگزین شود. ناظر این ایستگاه ها هم شهرداری است و هم کمیسیون معاونت شهرسازی و هم معاونت عمرانی شهرداری تاکید کردند که احداث سایه‌بان مربوط به پیمانکار است.

شهرداری فقط مسئول پسماندهای شهری است

وی در پاسخ به سوال خبرنگار بشارت یزد در خصوص مدیریت پسماندهای پزشکی در بیمارستان ها اذعان کرد: شهرداری فقط مسئول پسماندهای شهری است و بیمارستان‌ها باید پروتکل های مربوط به بسته بندی و جداسازی و معدوم سازی پسماندهای پزشکی را قبل از خارج شدن از بیمارستان رعایت کنند اما متاسفانه از دیرباز این اتفاق نمی افتد و شهرداری این بار را به دوش می کشد.

قمی در خصوص فرایند مکانیزه شدن پروانه ساختمان نیز توضیح داد: چیزی که ما در کمیسیون شهر هوشمند بررسی کردیم این بود که بخش اجرایی شهرداری متعهد شد تا یک ماه دیگر صدور پروانه شهرسازی و تا دو ماه دیگر صدور پروانه ساخت را تحویل دهد ولی به شرطی که نظام مهندسی ساختمان در بخش مربوط به خود همکاری لازم را به عمل بیاورد.

وی اضافه کرد: چیزی که ما نسبت به اجرای آن قول می دهیم این است بستر نرم افزاری این کار یک ماه دیگر برای پروانه شهرسازی و ۲ ماه هم برای پروانه ساخت در شهرداری آماده و امورات داخلی وقت‌گیر و پرمراجعه شهرداری نیز ساماندهی شود اما چیزی که مربوط به استعلامات ثبت اسناد و نظام مهندسی است منوط به همکاری این ادارات است.

بعد از پل و لودر گمشده باید دنبال مجسمه فرخی یزدی هم بگردیم

عضو شورای پنجم شهر یزد در خصوص نصب المان در میدان کتاب گفت: طبق اعلام شهرداری فراخوان طراحی المان میدان کتاب برگزار شده ولی مطالبه شورای شهر فراتر از این حرفهاست. حتی مجسمه مربوط به مرحوم فرخی یزدی یکی از شعرای آزاده شهر را هم در دستور کار داریم و جالب این است که مجسمه آن هم طراحی شده است و بعد از پل و لودر باید دنبال مجسمه فرخی هم بگردیم.

تابلوهای تبلیغاتی رنج‌آور برای شورای شهر، کم منفعت برای شهرداری

وی تابلوهای تبلیغاتی را موضوعی رنج‌آور برای شورای شهر و کم منفعت برای شهرداری توصیف کرد و بیان داشت: نحوه واگذاری تابلوهای تبلیغاتی که منافع بسیار کمی برای شهرداری و حرف و حدیث زیادی از ابتدای برای شورا به همراه داشته است از دیرباز به شکلی بوده که بخش عظیمی از این ظرفیت در اختیار افراد خاصی قرار می گرفته و قدرت رقابت را از بخش خصوصی گرفته بود و همچنین باعث افزایش نرخ و عدم دسترسی همگانی شده بود.

حمیدرضا قمی ادامه داد: سامانه‌ای که اخیرا برای مدیریت تابلوهای تبلیغاتی طراحی شده از حضور کانون های تبلیغاتی جلوگیری نخواهد کرد و فقط باعث افزایش شفافیت خواهد شد و دامنه کسانی که می‌توانند از این ظرفیت استفاده کنند را وسعت می بخشد. شرکت های تبلیغاتی یزدی در مزایده های تبلیغاتی کرمان و تهران شرکت می کنند دیگران نیز می‌توانند در مزایده‌های یزد شرکت کنند. همه ما در یک کشور هستیم. تا کجا باید دست همشهریان را بگیریم. وقتی ظرفیتی در اختیار گروهی خاص قرار بگیرد رانت ایجاد می کند.

امیدوارم ماجرای تخریب بافت تاریخی شاهدیه و قطع درختان اکرمیه دیگر رخ ندهد

وی در خصوص ماجرای قطع درختان شاهدیه و تخریب بافت تاریخی این منطقه نیز اظهار داشت: با همه احترامی که برای اعضای شورای شهر و شهرداری شاهدیه قائلم اما باید ورود خواص و حساسیت های به وجود آمده در خصوص این منطقه را یک فرصت تلقی کنند. توجه به این بافت باعث شد این منطقه و باغ های آن در تیتر خبرهای کشور قرار بگیرد. امیدواریم دیگر شاهد این اتفاق و اتفاق اخیر که ۳۵۰ درخت در باغی در اکرمیه یزد قطع شده‌اند نباشیم

دیدگاهتان را بنویسید