۲۱۰ حلقه چاه غیرمجاز در استان یزد شناسایی شده است
محمدمهدی جوادیانزاده در گفتوگو با خبرنگار فارس در یزد با اشاره به اجرای طرح تعادلبخشی به سفرههای آبهای زیرزمین در استان اظهار داشت: در سال جاری ۲۱۰ حلقه چاه غیرمجاز در استان یزد شناسایی شده است که با متخلفان حفر…
محمدمهدی جوادیانزاده در گفتوگو با خبرنگار فارس در یزد با اشاره به اجرای طرح تعادلبخشی به سفرههای آبهای زیرزمین در استان اظهار داشت: در سال جاری ۲۱۰ حلقه چاه غیرمجاز در استان یزد شناسایی شده است که با متخلفان حفر این چاهها برخورد جدی و قانونی میشود.
وی با اشاره به مسدودسازی چاههای غیرمجاز در سطح استان ادامه داد: برابر قانون و مقررات تاکنون ۳۸ حلقه چاه مسدود شده و برای طی مراحل قانونی مسدودسازی بقیه چاههای غیرمجاز در حال پیگیری هستیم تا تعیین تکلیف شود.
مدیرعامل شرکت سهامی آب منطقهای استان یزد با بیان اینکه روند انسداد چاههای غیرمجاز با مساعد و صدور احکام اجرایی سرعت بیشتری خواهد یافت اضافه کرد: آمار چاههای غیرمجاز استان یزد در مقایسه با کشور بسیار پایین است اما برای همین تعداد اندک نیز برخورد جدی خواهیم داشت.
وی با اشاره به بخشنامههای ابلاغی و قوانین موجود در این زمینه عنوان کرد: به ازای هر حلقه چاه غیرمجاز حفاری شده، خسارت ناشی از آسیب به سفرههای زیرزمینی نیز اخذ میشود و حتی هزینه پر کردن و مسدودسازی چاه را نیز از متخلف اخذ میکنیم.
جوادیانزاده با بیان اینکه مجوز حفر چاههای جدید بر اساس مجوز تخصیص وزارت نیرو صادر میشود افزود: بر اساس بازدید از دشتهای استان و تنها برای مصرف آب شرب مجوز حفاری صادر میشود.
وی با تاکید بر عدم صدور مجوز حفر چاه در بخش کشاورزی افزود: شرکت آب منطقهای ضمن نظارت بر روند حفاری چاهها و صدور مجوزهایی که از سوی وزارت باشد، به مسدودسازی حفر چاههای غیرمجاز به ویژه در سطح خانگی در روستاها نیز رسیدگی خواهد کرد و تا مرحله مسدودسازی و پلمب آن پیگیر خواهد بود.
مدیرعامل شرکت سهامی آب منطقهای استان یزد با بیان اینکه حفر چاههای غیرمجاز بر خشکی و کاهش شدید آبهای زیرزمینی تاثیر دارند اظهار داشت: به دلیل خشکسالیهای پی درپی در سالهای اخیر بسیاری از ساکنان روستاها به حفر چاههای غیرمجاز روی آوردهاند که این رویه تهدید جدی برای منابع آبی در سطح روستاها خواهد بود.