یزدی ها در تشکیل «دادگاه صلح» سهیم شوند

حجت الاسلام حسین طهماسبی: دادگاه صلح یک دادگاه در عرض دادگاه های کیفری ۲ و حقوقی است با شرح وظایف مشخص که می تواند فرایند رسیدگی را در دعاوی که امکان سازش در آن ها وجود دارد تسریع نماید. وقتی دعاوی در دادگاه های صلح بدون اطاله دادرسی با سازش مختومه شود خروجی کار برای مردم و اصحاب دعوا مقبول تر و عوارض آن کمتر است

دادگاه صلح، بنای خیری است که مردم باید با سعه صدر و همراهی در تشکیل و تثبیت آن سهیم شوند، مسئولین اجرایی حمایت کنند و مقام های قضایی نیز اهتمام ویژه به آن داشته باشند. در کنار دادگاه های صلح به طور معمول یک شورای دائمی برای ایجاد صلح و سازش وجود دارد تا حتی‌الامکان پرونده ها را جلب رضایت اصحاب دعوا به سرانجام برسانند

رییس کل دادگستری استان در آیین افتتاح دادگاه صلح شهرستان تفت:

  • حجت الاسلام حسین طهماسبی: دادگاه صلح یک دادگاه در عرض دادگاه های کیفری ۲ و حقوقی است با شرح وظایف مشخص که می تواند فرایند رسیدگی را در دعاوی که امکان سازش در آن ها وجود دارد تسریع نماید. وقتی دعاوی در دادگاه های صلح بدون اطاله دادرسی با سازش مختومه شود خروجی کار برای مردم و اصحاب دعوا مقبول تر و عوارض آن کمتر است
  • دادگاه صلح، بنای خیری است که مردم باید با سعه صدر و همراهی در تشکیل و تثبیت آن سهیم شوند، مسئولین اجرایی حمایت کنند و مقام های قضایی نیز اهتمام ویژه به آن داشته باشند. در کنار دادگاه های صلح به طور معمول یک شورای دائمی برای ایجاد صلح و سازش وجود دارد تا حتی‌الامکان پرونده ها را جلب رضایت اصحاب دعوا به سرانجام برسانند

رییس کل دادگستری یزد با بیان اینکه تشکیل دادگاه صلح در مناطق مختلف استان، تلاش مضاعف برای سازش است از مردم خواست در تشکیل این دادگاه سهیم شوند.

به گزارش روابط عمومی دادگستری یزد، حجت الاسلام حسین طهماسبی در آیین افتتاح دادگاه صلح شهرستان تفت گفت: دادگاه صلح یک دادگاه در عرض دادگاه های کیفری ۲ و حقوقی است با شرح وظایف مشخص که می تواند فرایند رسیدگی را در دعاوی که امکان سازش در آن ها وجود دارد تسریع نماید.

وی اظهار داشت: وقتی دعاوی در دادگاه های صلح بدون اطاله دادرسی با سازش مختومه شود خروجی کار برای مردم و اصحاب دعوا مقبول تر و عوارض آن کمتر است.

وی تصریح کرد: این محکمه بنای خیری است که مردم باید با سعه صدر و همراهی در تشکیل و تثبیت آن سهیم شوند، مسئولین اجرایی حمایت کنند و مقام های قضایی نیز اهتمام ویژه به آن داشته باشند.

این مقام قضایی گفت: در کنار دادگاه های صلح به طور معمول یک شورای دائمی برای ایجاد صلح و سازش وجود دارد تا حتی‌الامکان پرونده ها را جلب رضایت اصحاب دعوا به سرانجام برسانند.

طهماسبی اظهار داشت: در صورت اجرای صحیح و به موقع این قانون قدر مسلم گشایش‌های بیشتری در امور قضایی مردم حاصل شده و رضایتمندی افزایش می یابد.

دیدگاهتان را بنویسید