کارخانه‌ای که پس از ورشکستگی هم کیفیت خود را ارتقا داد و هم تولید را دو برابر کرد

سید مصطفی موسوی، مدیرعامل کاشی سرو مهریز در دیدار با رئیس انجمن کاشی و سرامیک استان یزد در خصوص فرآیند تأسیس واحد کاشی و سرامیک سرو مهریز که توانسته است تولیدی فراتر از حد انتظار داشته باشد اظهار کرد: در راستای اشتغال‌زایی و افزایش تولید در سال ۸۷ اقدام به اخد جواز تأسیس کارخانه با ظرفیت سه میلیون متر مربع، زیرساخت‌های زمین، آب، برق و گاز به تناسب هم تأمین شد.

کارخانه‌ای که پس از ورشکستگی هم کیفیت خود را ارتقا داد و هم تولید را دو برابر کرد

مدیرعامل کاشی و سرامیک سرو مهریز با اشاره به اینکه این واحد تولیدی فاقد ضایعات است گفت: کاشی و سرامیک درجه یک و دو با کیفیت ۹۰ درصد و کمترین نرخ قیمت در بازار ایران متعلق به این مجموعه است.

«سید مصطفی موسوی»، مدیرعامل کاشی سرو مهریز در دیدار با رئیس انجمن کاشی و سرامیک استان یزد در خصوص فرآیند تأسیس واحد کاشی و سرامیک سرو مهریز که توانسته است تولیدی فراتر از حد انتظار داشته باشد اظهار کرد: در راستای اشتغال‌زایی و افزایش تولید در سال ۸۷ اقدام به اخد جواز تأسیس کارخانه با ظرفیت سه میلیون متر مربع، زیرساخت‌های زمین، آب، برق و گاز به تناسب هم تأمین شد.

وی با اشاره به اینکه برای احداث کارخانه از بانک وام ارزی گرفتیم و سهام مردمی نیز داشتیم گفت: اواخر سال ۹۴ در شرایط تحریم‌ها کارخانه در مرحله راه‌اندازی قرار گرفت.

مدیرعامل کاشی و سرامیک سرو مهریز افزود: در اواخر سال ۹۶ پروانه بهره‌برداری مجموعه اخذ شد تا فرآیند پرس به بعد محصول گرانول در این کارخانه انجام شود، در همین ایام کارخانه دچار ورشکستگی شد، نهاینا سال ۹۷ تمام بدهی‌ها را پرداخت نموده و مجدد برای اجرای طرح توسعه و آماده‌سازی کار را استارت زدیم، سال ۱۴۰۰ مجموعه «آماده سازی» تکمیل شد و آماده اخذ پروانه بهره‌برداری گشت‌‌.

موسوی تصریح کرد: در ابتدای شروع کار میانگین تولید روزانه واحد ۵هزار متر مربع بود، کار تولید، ضایعات داشت و با کیفیت درجه سه و چهار تولید صورت می‌گرفت و درجه یک و دو نداشت‌.

وی ادامه داد: با نواقصی روبه‌رو بودیم، برخی از ماشین آلات را نداشتیم و انبار مسقف نبود که مرحله به مرحله با سود کارخانه مجموعه را کامل کردیم، همچنان که قابل مشاهده است هنوز هم محوطه را نساخته ایم.

مدیرعامل کاشی و سرامیک سرو مهریز تصریح کرد: قیمت تمام شده ما به طوری است که پایین‌ترین قیمت را در استان و ایران داریم، البته حاشیه سود ما بد نیست، اما با پول و سرمایه خودمان کار را شروع کردیم و وامی در ادامه نداشتیم.

موسوی ادامه داد: تولید خود را از ۵۵۰۰ متر مربع به ۱۰ هزار متر مربع در روز افزایش دادیم، همچنین اکنون با کیفیت ۹۰ درصد کارهایی با درجه یک و دو تولید می‌شود، از همه ضایعات خود حتی خاک چرب مجدد استفاده می‌بریم، باربیل کارخانه کمترین چرخش را به میزان دو ساعت و پنج دقیقه انجام می‌دهد و خاک انتخاب شده حساب شده و خوب بوده است.

وی با اشاره به چالش تأمین گازوئیل عنوان کرد: یکی از مشکلاتی که به آن برخوردیم این بود که نتوانستیم مجموعه را در سامانه ثبت کنیم و لذا عدد دورغینی را اعلام کردیم تا بشود مجوز گازوییل را بگیرم، انتظار داریم صنعت و معدن این معضل را برای ما حل کند.

مدیرعامل شرکت سرو مهریز ادامه داد: خوشبختانه از نظر مصرف گاز، آب و برق جزو بهترین‌ها هستیم و مدیریت مصرف خوبی داریم، این ظرفیت را داریم که خط تولید جدید دیگری را در کنار خط کنونی ایجاد کنیم و تولید ۲۰ هزار متر مربعی داشته باشیم.

موسوی ادامه داد: با تحقق این امر و راه‌اندازی خط جدید از نظر سرآنه تولید نسبت به نیرو کاری به عدد ۱۲۰ متر می‌رسیم، این عدد در حال حاضر با توجه به اشتغال ۱۵۰ نفر در کارخانه بالای ۶۰ متر سرآنه به ازای هر نیرو است، با به کارگیری تنها یک مدیر تولید و یک نگهبان جدید برای راه‌اندازی خط می‌توانیم تولید را دو برابر کنیم.

دیدگاهتان را بنویسید