واکنش‌های فلسطینی به تصویب قانون ممنوعیت پخش اذان

تصویب قانون منع اذان در «کنست» با واکنش تند شخصیت‌ها و گروه‌های فلسطینی از جمله حماس روبرو شد. کنست رژیم صهیونیستی چهارشنبه (دیروز/۱۸ اسفندماه) قانون منع پخش اذان در اراضی اشغالی ۱۹۴۸ را در دور اول تصویب کرد، به موجب…

تصویب قانون منع اذان در «کنست» با واکنش تند شخصیت‌ها و گروه‌های فلسطینی از جمله حماس روبرو شد.



کنست رژیم صهیونیستی چهارشنبه (دیروز/۱۸ اسفندماه) قانون منع پخش اذان در اراضی اشغالی ۱۹۴۸ را در دور اول تصویب کرد، به موجب این قانون استفاده از بلندگو برای پخش اذان از ساعت ۱۱ شب تا ۷ صبح (یعنی اذان صبح) ممنوع شد و مساجدی که این قانون را اجرا نکنند، ۱۲۰۰ دلار جریمه خواهند شد.

این موضوع با واکنش های متعددی روبرو شده است.

حماس

جنبش حماس این اقدام را محکوم و اعلام کرد: قانون منع اذان در ادامه جنگ‌ اسرائیل علیه هویت عربی و اسلامی ملت فلسطین و تلاشی جدید برای محو هویت آن است.

بر اساس گزارش وبگاه «الوطن»، این جنبش افزود اقدامات نژادپرستانه دولت راستگرا و افراطی اسرائیل در حال افزایش است و اخیرا از جانبداری آمریکا نیز به نفع خودش استفاده می‌کند.

حماس در پایان نسبت به پیامدهای این قانون هشدار داد و اعلام کرد ملت فلسطین در قدس این تصمیم‌ها را نخواهد پذیرفت.

جنبش ابتکار ملی فلسطین

«مصطفی برغوثی» دبیرکل جنبش ابتکار ملی فلسطین نیز اعلام کرد تصویب این قانون کاملا نژادپرستاده است و سرکوب آزادی ادیان و عبادت به شمار می‌رود.

جنبش اسلامی فلسطین در اراضی اشغالی ۱۹۴۸

شیخ «منصور عباس» معاون رئیس جنبش اسلامی فلسطین در اراضی اشغالی ۱۹۴۸ نیز این قانون را محکوم کرد و در ادامه گفت: این قانون، حمله‌ای جدید علیه حضور ما در داخل اراضی اشغالی و هویت اسلامی فلسطینی ماست.

وی در ادامه تصویب این قانون را یک اشتباه خواند و اعلام کرد اقدام مذکور عکس‌العمل‌های تندی خواهد داشت و فلسطینی‌ها لحظه‌ای از مقابله با این قانون دست نخواهند کشید.
 

دیدگاهتان را بنویسید