نظارت بر بازار یکی از ابزارهای اقتصاد مقاومتی است

  معاون فرماندار اشکذر با بیان اینکه تنظیم بازار ، نظارت بر نوسانات و توازن بازار و نیز تامین منابع مصرف کننده از جمله وظایف دولت است گفت: نظارت بر بازارم یکی از ابزارهای اقتصاد مقاومتی است علیرضا ابوالحسنی روز چهارشنبه…

 

معاون فرماندار اشکذر با بیان اینکه تنظیم بازار ، نظارت بر نوسانات و توازن بازار و نیز تامین منابع مصرف کننده از جمله وظایف دولت است گفت: نظارت بر بازارم یکی از ابزارهای اقتصاد مقاومتی است

علیرضا ابوالحسنی روز چهارشنبه در کارگروه تنظیم بازار شهرستان اشکذر اظهارداشت: مهمترین هدف و سیاست تنظیم بازار حمایت از مصرف کننده و نیز حمایت از اشتغال و تولید است که حمایت از مصرف کننده در اولویت قرار دارد. 


وی ازجمله شاخص های اصلی تنظیم بازار را سیاست کنترل عرضه و تقاضا، سیاست قیمتی ، صادرات و انتقال تولید از نواحی مازاد به نواحی مورد نیاز عنوان کرد. 
معاون فرماندار تصریح کرد: تنظیم بازار می تواند به توسعه پایدار که عامل پیشرفت اقتصادی کشور و نیز مورد تاکید و توجه دولت است کمک نماید. 
وی از جمله خصوصیت اصلی تنظیم بازار، مبارزه با انحصار طلبی که منجر به افزایش نامتوازن ، کاهش بهره وری و نیز افت کارایی اقتصادی می شود عنوان کرد. 
ابوالحسنی بر استفاده از ظرفیت نظارت مردمی تاکید کرد و افزود: این مهم نیاز به توجیه و اطلاع رسانی دارد که دستگاه های مربوطه باید در این راستا اقدام اساسی انجام دهند. 
وی استفاده از تشکل های مردمی از جمله انجمن حمایت از مصرف کننده را درراستای تحقق اهداف تنظیم بازار مهم و اساسی عنوان کرد. 
معاون فرماندار اشکذر رقابت سالم و سازنده را یکی از اهداف کارگروه تنظیم بازار در این شهرستان عنوان کرد و خواستار توجه دستگاه های مرتبط به این مهم شد.
وی از دستگاه های مرتبط با موضوع تنظیم بازار خواست تا بحث نظارت ، کنترل و بازرسی را جدی گرفته و در این راستا تمام توان خود را به کار گیرند.
مرکز شهرستان اشکذر در ۲۰ کیلومتری استان یزد قرار دارد.

دیدگاهتان را بنویسید