عباس ملازینلی در گفتگو با بشارت یزد اولویتهای سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری یزد را تشریح کرد:
توسعه زیرساختهای فرهنگی و افزایش نشاط اجتماعی
عباس ملازینلی رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری یزد در گفتگو با روزنامه بشارت یزد به معرفی اهداف، تشریح فعالیتها و برنامههای این سازمان پرداخت و گفت: این سازمان عملا به عنوان معاون فرهنگی شهردار فعالیت میکند. زمانی که اساسنامه سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی توسط سازمان همیاری شهرداری ها ابلاغ شد ریاست این سازمان به عنوان معاون فرهنگی شهردار و در بالاترین رده دیده شد. رئیس این سازمان عضو شورای معاونین شهرداری است و رئیس هیئت مدیره آن بر عهده شخص شهردار است
عباس ملازینلی رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری یزد با اشاره به اینکه رئیس این سازمان عملا به عنوان معاون فرهنگی شهردار فعالیت میکند در گفتگو با بشارت یزد گفت: زمانی که اساسنامه سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی توسط سازمان همیاری شهرداری ها ابلاغ شد ریاست این سازمان به عنوان معاون فرهنگی شهردار و در بالاترین رده دیده شد. رئیس این سازمان عضو شورای معاونین شهرداری است و رئیس هیئت مدیره آن بر عهده شخص شهردار است.
▪️شهردار به جز سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی عضو هیئت مدیره سازمان دیگری نیست.
وی در تبیین اهمیت سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری اظهارداشت: تمامی سازمان های تابعه شهرداری زیرمجموعه معاونین شهرداری هستند و شهردار به جز سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی عضو هیئت مدیره هیچ یک از سازمان های وابسته به شهرداری نیست. این موضوع نشان دهنده نقش و اهمیت این سازمان و نگاه عمومی وزارت کشور و سازمان همیاری شهرداریها و توجه به حضور شهرداری ها در عرصه فرهنگی و اجتماعی است و اینکه شهرداری ها باید با جدیت هر چه تمام تر در بحث مدیریت واحد شهری که فقط در کشورهای پیشرفته جهان مورد توجه قرار می گیرد مشارکت داشته باشند.
عباس ملازینلی با بیان اینکه وظیفه شهرداری تنها ساخت خیابان، روگذر، زیرگذر آسفالت، فضای سبز و پارک و جمع آوری زباله نیست و عهده دار رسالت اجتماعی و فرهنگی نیز میباشد، گفت: البته مردم نیز انتظاراتی در حوزههای خارج از آسفالت و خیابان کشی و… ندارند و کمتر شهروندی است که از شهرداری توقع ساخت فرهنگسرا، نگارخانه، سالن تئاتر و ورزش و مراکز فرهنگی و تفریحی داشته باشد اما مدیریت واحد شهری در همین راستا به سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری سپرده شده است.
▪️در مجموع ۴/۲ درصد از بودجه شهرداری به موضوع این سازمان مربوط است
وی نوپا بودن سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری را دلیل عدم اصلاح نه چندان زیاد بودجه این سازمان برشمرد و افزود: در مجموع ۴/۲ درصد از بودجه شهرداری به موضوع این سازمان مربوط است و مابقی بودجه به موارد دیگر اختصاص دارد. البته در سالهای گذشته بودجه اختصاص داده شده به این سازمان فقط یک درصد بود و در سال ۹۸ به ۴/۲ درصد افزایش پیدا کرده است. ضمن اینکه این ۴/۲ درصد هم ممکن است به صورت کامل محقق نشود چرا که معاونت برنامه ریزی شهرداری با توجه به اینکه شهرداری یک دستگاه خودگردان است و باید هزینه های خود را از محل درآمد عوارض و مالیات تامین کند و بودجه دولتی ندارد تفکیک بندی و اولویت بندی هایی انجام داده است.
ملازینلی با بیان اینکه مشخص نیست همین ۴/۲ درصد بودجه تخصیص یافته به سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی نیز به طور کامل محقق شود اضافه کرد: در این ۷ ماهی که از سال گذشته تنها ۴۰ درصد از این بودجه جذب شده ولی همین که وزارت کشور این رویکرد فرهنگی و اجتماعی خوب را در مورد حضور شهرداری ها داشته جای امیدواری است. این سازمان با همین بودجه اندک با ۲۶ نهاد و سازمان مستقیما در ارتباط است و وظایف متناظر دارد.
▪️ سازمان در گذشته نقشی در سیاستگذاری و ترسیم خط مشی فعالیت های فرهنگی و ورزشی شهر نداشت
وی انجام برنامه ریزی های مدون را به عنوان یکی از مهمترین اقدامات فرهنگی و ورزشی در سال ۹۸ برشمرد و گفت: در گذشته سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی نقش عابربانک را داشت که از ادارات مختلف برای دریافت بودجه به آن مراجعه می کردند تا هزینه فعالیت های مختلف را اخذ کنند. یعنی سازمان در سیاستگذاری و ترسیم خط مشی فعالیت های فرهنگی و ورزشی شهر عملا هیچ نقشی نداشت و سیاست ها به گونه ای بود که هر بخشی اعم از سمن های خصوصی و دستگاه ها و ادارات دولتی به صورت مجزا و مستقل برنامه متفاوتی را اجرا می کرد و شهرداری هم مشارکت جزئی در حد کمک مالی انجام می داد.
▪️رسالت اجتماعی ویژه سازمان در مناطق حاشیه نشین شهر
وی با بیان اینکه از ابتدای سال ۹۸ برای اولین بار یک برنامه جامع مدون در حوزه های فرهنگی و اجتماعی و ورزشی شهر در نظر گرفته شد، تصریح کرد: این برنامه ریزی مدون با محوریت فعالیت های اجتماعی انجام شد یعنی کلیه فعالیت های فرهنگی، ورزشی، آموزشی و گردشگری پیرامون این بیس اجتماعی انجام می شود. با توجه به اینکه ما یک رسالت اجتماعی ویژه در مناطق حاشیه نشین شهر داریم و معضلات اجتماعی نظیر طلاق، اعتیاد و… گریبانگیر تمام شهر است و اگر امروز برای آن چاره ای در نظر نگیریم جمع کردن آن در آینده بسیار سخت خواهد شد، به صورت جدی به این موضوع مهم ورود کردیم.
رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری یزد در تشریح فعالیت های اجتماعی این سازمان بیان داشت: خوشبختانه در سال گذشته یک مرکز جهت نگهداری از زنان بهبود یافته از دام اعتیاد اختصاص داده شد تا این زنان برای مدت زمان پس از دوره ترک اعتیاد خود در آن قرنطینه شوند تا بتوانند به بستر جامعه بازگردند و مجددا در دام اعتیاد نیفتند. این مرکز در حال حاضر آماده بهره برداری است و مرکز دیگری هم که برای نگه داری و آموزش کودکان کار در نظر گرفته شده در سال آینده به بهره برداری خواهد رسید تا سازمان به رسالت اجتماعی خود عمل کند.
▪️در بحث ارتقاء نشاط اجتماعی کارهای خاص و مختلفی را با همکاری سمن های یزد انجام داده ایم
وی با ابراز خرسندی نسبت به اینکه در بحث ارتقاء نشاط اجتماعی کارهای خاص و مختلفی را با همکاری سمن های قوی و قدرتمند یزد انجام داده ایم تصریح کرد: جای خوشحالی است که ۴۵ مدیر و نماینده سمن های مختلف و فعال در حوزه های طلاق و اعتیاد و… اذعان کرده اند که تصور نمی کردیم که شهرداری در این زمینه کمک مالی کند و حتی این ما نبودیم که برای دریافت این کمک ها پیش قدم می شدیم بلکه از شهرداری با ما تماس گرفته شد.
▪️راه اندازی اولین دبیرخانه سمن ها با همکاری سازمان های مرتبط
عباس ملازینلی از راه اندازی اولین دبیرخانه سمن ها با همکاری سازمان های مرتبط تا پایان سال جاری خبر داد و افزود: کار این دبیرخانه که در طبقه تحتانی تالار شهر قرار دارد هدایت کننده و ارتباط دهنده سمن ها با یکدگر است. با توجه به اینکه بسیاری از این سمن ها از حضور یکدگر بی خبر هستند به موازی کاری روی می آورند اما با وجود این دبیرخانه می توانند به تبادل اطلاعات با هم بپردازند.
▪️خانواده در محوریت فعالیت های فرهنگی اجتماعی و ورزشی قرار دارد
وی با معرفی بحث خانواده به عنوان یکی از مباحثی که در محوریت فعالیت های فرهنگی اجتماعی و ورزشی قرار دارد و حول آن انجام می گیرد، گفت: سازمان در حوزه خانواده ورود جدی پیدا کرده و به همین منظور یک مرکز مطالعات خانواده را در اسرع وقت در خیابان سید گلسرخ راه اندازی خواهیم کرد. این مرکز یک کتابخانه و محل نگهداری طرح های پژوهشی نیست بلکه فعالیت یک مرکز عملگرا و واقع بینانه را پیش بینی کرده ایم که خانواده ها می توانند به مشاوران مختلفی که در آن حضور دارند مراجعه و دانش و اطلاعات جدیدی را برای رفع مشکلات خانوادگی خود دریافت کنند.
▪️راه اندازی مرکز سلامت اجتماعی خانواده تا پایان سال جاری
ملازینلی به راه اندازی مرکز سلامت اجتماعی خانواده تا پایان سال جاری اشاره و خاطرنشان کرد: این مرکز نیز که در طبقه فوقانی همان مرکز مشاوره قرار دارد با توجه به اینکه مشکلات زناشویی از اصلی ترین دلایل طلاق زوج های جوان است به آموزش جوانان قبل، حین و پس از ازدواج می پردازد. اگر این معضل خانوادگی و مشکلات اقماری و حاشیه ای مرتفع شود می توان امیدوار بود که آمار طلاق و از هم گسیختگی خانواده ها در شهر به شدت کاهش یابد. یکی از ویژگی های مهمی که این مرکز نسبت به دیگر مراکز مشاوره که از سوی بهزیستی اداره میشود داراست ارائه مشاوره به صورت تلفنی است. از آنجا که بسیاری از خانوادهها به دلیل برخی ملاحظات از مراجعه به مراکز مشاوره خودداری می کنند این امکان میتواند راهگشا باشد.
▪️برنامه های این سازمان برای تقویت بحث اجتماعی در نظر گرفته شده
وی با اشاره به اینکه برنامه های گردشگری و ورزشی و فرهنگی این سازمان هم برای تقویت بحث اجتماعی در نظر گرفته شده است، گفت: اطلاعات شهروندان از اماکن تاریخی و دیدنی یزد بسیار پایین است و نمی توانند پاسخگوی سوالات گردشگران باشند لذا تصمیم گرفتیم ابتدا شهروندان یزدی را به دیدن آثار تاریخی و میراث فرهنگی شهر ببریم تا همین افراد مبلغ اماکن گردشگری و تفریحی شهر بشوند. برای این منظور از دانش آموزان که جمعیتی متمرکز و در دسترس هستند شروع کردیم که می توان با صرف هزینه اندک به آنان آموزش داد تا آنها هم این آموزش ها را به خانواده خود انتقال دهند.
وی با بیان اینکه برای این طرح دانش آموزان بی بضاعت را در اولویت قرار دادیم اذعان کرد: شاید این کودکان هیچ گاه فرصت گردشگری پیدا نکنند. به اعتقاد من بچه های مناطق حاشیه نشین و کودکانی که والدین معتاد دارند و حتی اتباع خارجی نیاز بیشتری به کارهای فرهنگی مثل تئاتر و سینما دارند و از طرفی می توان با یک تیر دو نشان زد یعنی همزمان از بچه های بی بضاعت و هم از هنرمندان شهر حمایت کرد.
▪️فقر شهر یزد در حوزه زیرساخت های حوزه فرهنگی و ورزشی
رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری یزد زیرساخت های حوزه فرهنگی و ورزشی شهر یزد را بسیار ضعیف دانست و افزود: این سازمان نه سالن تئاتر مناسب و مجهز و نه یک فرهنگسرا و نگارخانه و پلاتو تئاتر دارد و مجبوریم در فضاهای باز مثل پارک ها و فضای سبزها به اجرای نمایش و موسیقی زنده بپردازیم. البته این موضوع محاسنی هم دارد که و آن تقویت ژانر خیابانی این هنرهاست اما باید بپذیریم که شهر یزد از لحاظ زیرساخت های فرهنگی و اجتماعی در وضعیت ضعیفی قرار دارد و در واقع فقیر است.
▪️اقدامات شورای شهر پنجم در زمینه فقرزدایی زیرساخت های فرهنگی یزد
وی با ابراز خوشنودی نسبت به رویکرد شورای پنجم شهر یزد در مورد مسائل زیر ساختی حوزه فرهنک و هنر یادآور شد: شورای شهر یک لیست بلند بالای عمرانی را پیش بینی کرده تا حداقل کمی در این زمینه فقرزدایی شود. البته مشکل کمبود اعتبار بخشی از کار است و بخش دیگر مربوط به نوع نگاه خیرین است که علیرغم اینکه حاضر هستند مدرسه و مسجد و بیمارستان بسازند، حاضر نیستند یک پلاتو تئاتر یا یک مرکز موسیقی بسازند. سرمایه گذاران هم تمایل چندانی جهت سرمایه گذاری در حوزه فرهنگ و هنر ندارند.
▪️عدم اعتماد بسیاری از خیرین به دستگاه های دولتی و غیر دولتی مثل شهرداری
وی با بیان اینکه ما باید این نگاه اجتماعی را به خیرین یزدی که همواره در مقاطع مختلف به عنوان مصلح اجتماعی نگاه نافذی داشته اند بدهیم تا در این حوزه نیز سرمایه گذاری کنند، ادامه داد: وظیفه ماست که نگاه و توجه این قشر را به سمت وقف در حوزه های اجتماعی و فرهنگی نیز جلب کنیم. بدیهی است که خیلی از آنها به دستگاه های دولتی و غیر دولتی مثل شهرداری اعتماد نداشته باشند که ایرادی هم ندارد و ما می توانیم فقط در نقش یک تسهیل گر قرار بگیریم تا این خیرین با تشکیل یک انجمن، سرمایه دیگر خیرین را جمع آوری کنند و خودشان در هر کجایی که صلاح دیدند سرمایه گذاری کنند.
▪️منابع اندک شهرداری پاسخگوی نیازهای شهر به مکان های فرهنگی نیست
عباس ملازینلی با یادآوری این موضوع که منابع اندک شهرداری پاسخگوی نیاز بزرگ شهر به مکان های فرهنگی نیست، اذعان کرد: امیدواریم در آینده با کمک و همراهی مردم و مسئولان بتوانیم در هر منطقه شهر یک سالن آمفی تئاتر و یک سالن ورزشی احداث کنیم و فرهنگسرای شهرداری هم با اعتبار ۲ میلیارد تومانی تا پایان سال جاری به بهره برداری برسد. ضمن اینکه باید یادآوری کنیم که طبقه همکف این فرهنگسرا به دلیل نبود تاسیسات و زیرساخت، مدت ها بلا استفاده مانده بود و ما مجبور شدیم تمام این بودجه ۲ میلیاردی را صرف تاسیسات این فرهنگسرا کنیم که در نهایت طبقه پایین به دبیرخانه سمن ها، طبقه فوقانی به مرکز سلامت اجتماعی خانواده ها و طبقه همکف به تالار اختصاص یافت.
وی بازسازی و بهینه سازی رختشورخانه قدیمی یزد که پیشتر به عنوان انبار از آن استفاده میشد را یکی دیگر از پروژه های در دست احداث سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی برشمرد و گفت: قرار است تا از این محل به عنوان خانه گردشگر استفاده کنیم که قصه های قدیمی یزد در آن بازگو شود و در زمینه در برند سازی شهر یزد فعالیت کنند. هرچند که این مکان بسیار کوچک است اما یقینا اگر این ایده عملی و از آن استقبال شود، به مجموعه وسیعتری نیاز است.
▪️سازمان باید تمام قشرهای جامعه را در بر بگیرد
ملازینلی با تاکید بر اینکه سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری یزد باید تمام مخاطبین اعم از نوجوانان، جوانان، بزرگسالان و کهنسالان را در بر بگیرد یادآور شد: باید توجه داشته باشیم که شاید اساتید و فرهیختگان شهر هیچگاه در پارک ها حضور پیدا نکنند و ما باید برای این قشر هم برنامه داشته باشیم. برنامه سلسله شبهای فرهنگی یزد که مخاطبین عمده آن فرهیختگان شهر هستند به همین منظور طرح ریزی شده و شبهای مشروطه، دکتر اسلامی ندوشن، فرخی یزدی و کاریز فرهنگ از این دسته بودند. یکی دیگر از برنامه هایی که مخاطبین آن قشر فرهیختگان هستند، خانه گردشگر است.
وی در تشریح پروژه فرهنگسرای اجتماعی و مرمت و بازسازی باغ فخار نیز اظهار داشت: طراحی فرهنگسرای اجتماعی منطقه ۴ شهر یزد در فلکه پنجم آزادشهر واقع شده به اتمام رسیده و ساخت آن با سرعت در حال انجام است و هر دو قشر فرهنگی و اجتماعی امکان استفاده از آن را دارند. همچنین طرح ریزی مرمت و بازسازی باغ فخار که در محدوده بلوار مدرس واقع گردیده نیز آغاز شده است. همانطور که میدانید کار خاصی برای کودکان و نوجوانان انجام نشده و جا دارد به این موضوع توجه بیشتری داشته باشیم که البته نیاز به مصوبات بیشتری هم دارد. بنا داریم از این مکان به عنوان فرهنگسرای کودک و نوجوان استفاده کنیم. این باغ به دلیل برخورداری از محوطه باز و ساختمان بزرگ می تواند به عنوان مرکز ایکیوی پارک مورد استفاده قرار بگیرد.
▪️احداث سینمای روباز در مجاورت پارک مارکار یزد
وی به توضیح دو پروژه در دست احداث دیگر سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری یزد پرداخت و خاطرنشان کرد: در مجاورت پارک مارکار زمین بزرگ و بلا استفاده ای قرار دارد که قرار است در اسرع وقت در این محل سینما روباز با ظرفیت هزار نفر احداث شود. خانه مرحوم وزیری هم که پیشتر به عنوان فرهنگسرای قران و عترت شناخته میشد مرمت شده و قرار است در این مکان انجمن قرانی متمرکز با حضور قاریان بزرگ استان تشکیل گردد.
رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری یزد در بخش دیگری از سخنان خود به معرفی پروژه های ورزشی این سازمان اشاره کرد و گفت: زمین ورزش های ساحلی محله شاه ابوالقاسم و زمین چمن استاندارد، دو زمین بسکتبال و یک پیست دوچرخه سواری محصور مخصوص بانوان را در محله پشت باغ ایجاد کردیم که از نظر وسعت در شرایط بسیار خوبی قرار دارد. همچنین عملیات زیرسازی یک زمین در محله پنبه کاران نیز اخیرا اجرایی شده و ساخت یک زمین چمن مصنوعی هم در محله چهارمنار در دستور کار قرار گرفته است.
▪️یزد در حال تبدیل شدن به یکی از قطب های ورزش های ساحلی دنیاست
وی با اشاره به اینکه استان یزد در حال تبدیل شدن به یکی از قطب های ورزش های ساحلی دنیا است و سعی کردیم به این ظرفیت بیشتر توجه کنیم، تصریح کرد: به همین منظور یک مجموعه ورزشی ساحلی با ۹ زمین بازی در کنار پارک مارکار پیش بینی شده است.
▪️احداث نگارخانه جدید در محل یک آب انبار در دنیا بی نظیر خواهد بود
عباس ملازینلی با بیان اینکه اخیرا دو آب انبار را به منظور ساخت نگارخانه از اداره اوقاف یزد تحویل گرفته ایم، توضیح داد: از آب انبار گلشن برای ساخت یک نگارخانه استفاده کردیم که هم می تواند به مرمت و بازسازی این مکان منجر شود و هم یک نگارخانه متفاوت و منطبق بر فرهنگ و سنت یزدی ها ساخته خواهد شد. در طرح ریزی این پروژه پله های آب انبار به عنوان ورودی نگارخانه در نظر گرفته شده که از دو طرف پله های آن نیز برای نصب آثار هنری هنرمندان و از مخزن بزرگ آن برای فضای اصلی نگارخانه استفاده می شود. خروجی این نگارخانه هم با یک را پله چوبی از زیر بادگیر عبور می کند. این دو مجموعه که می تواند به عنوان پایلوت و نمونه اجرا شود در دنیا بی نظیر خواهد بود.
وی در ادامه توضیح پروژه های فرهنگی پیش بینی شده در سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی یزد گفت: ساخت یک نگارخانه نوساز سه طبقه در بلوار فلسطین در قالب دو طبقه محفوظ و یک طبقه باز و فرهنگسرای چهارسوقی ها در یک خانه بزرگ ۲ هزار متری واقع در محله گازرگاه نیز در دستور کار قرار دارد و عملیات اجرایی آن آغاز شده است. ۷۰ درصد این خانه قدیمی سه طبقه که هر طبقه آن مربوط به یک دوره تاریخی یعنی ایلخانیان، صفویان و قاجاریان است، سالم و طرح آن توسط حوزه معماری و شهرسازی و اجرای آن به وسیله سازمان عمران انجام شده است. لازم به ذکر است که این خانه در آستانه واگذاری با مبلغ ناچیز یک میلیارد تومان بود که با همت ونوس عامری و غلامعلی سفید رئیس شورای شهر، از لیست واگذاری ها خارج شد و در اختیار ما قرار گرفت.
▪️در دو سال آینده بخشی از نارسایی های زیرساختی فرهنگی مرتفع می شود
رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری یزد با بیان اینکه اگر همه این موارد که یقینا تعداد زیادی از آنها گفته نشد اجرایی شود، طی ۲ سال آینده بخش کوچکی از نارسایی های زیرساختی در حوزه های فرهنگی و اجتماعی و ورزشی یزد مرتفع و در شورای پنجم شهر جبران خواهد شد. امیدوارم هر شخصی هم در آینده در این جایگاه قرار می گیرد کار را به همین شکل ادامه دهد چرا که یزد و یزدی استحقاق جایگاه والاتری را دارد و مستحق توسعه همه جانبه است.
▪️با تمام وجودم احساس کرده ام که هنر سفارشی چیست و چه دردی است
وی در پاسخ به این سوال که سازمان فرهنگی اجتماعی و ورزشی شهرداری یزد چه برنامه ای در خصوص جداسازی فعالیت های هنری از بخش دولتی و به طور کلی فرهنگ سازی ریشه ای با کمک رسانه ها و آموزش و پرورش دارد، اظهار داشت: خوشبختانه من سالها با بچه های فرهنگی و هنری بوده ام و این معضل را با تمام وجودم احساس کرده ام که هنر سفارشی چیست و چه دردی است. می دانم اگر هنرمند دستش برای انتقاد به مسائل جامعه باز باشد، نارسایی ها و مشکلات را مرتفع خواهد کرد. معتقدم اگر هنرمند یک روز در جامعه فعال نباشد، آن جامعه نابود خواهد شد. همانطور که گفتید این مهم باید در کودکی در اذهان نهادینه شود و باید روح استبداد زدگی از ذهن کودکان بیرون بیاید.
▪️طرح شهردار مدرسه تمرین دموکراسی و مدیر پروری برای دانش آموزان
عباس مبازینلی با بیان اینکه به همین منظور در سال گذشته طرح شهردار مدرسه را را در برخی از مدارس شهر یزد اجرایی کردیم، گفت: امسال هم با کمک سازمان دانش آموزی طرح دیگری را اجرا خواهیم کرد که طبق آن شورای دانش آموزی برای ما شهردار انتخاب می کند. بنا داریم این طرح را که چند سال قبل به صورت دست و پا شکسته در تهران اجرا شد به صورت کامل و صحیح اجرایی کنیم تا تمرین دموکراسی و مدیر پروری خوبی برای دانش آموزان و مدیران آینده شهر باشد. ضمن اینکه ایجاد خانه هنرمندان نیز در همین راستا پیشنهاد شد که به دلایلی شکل نگرفت اما امیدواریم بزودی تشکیل گردد.
▪️استفاده از ظرفیت های فضای مجازی برای معرفی برنامه های سازمان
وی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه چرا سازمان از ظرفیت های فضای مجازی و شبکه های اجتماعی در راستای معرفی برنامه های اجرا شده در سطح شهر کمتر استفاده کرده است، خاطرنشان کرد: پخش آنونس برنامه ها در فضای مجازی و شبکه های آپارات و تلگرام و اینستاگرام انجام شده تا کسانی که در این برنامه ها حضور ندارند بتوانند از این طریق در جریان آنها قرار بگیرند. اما باید بدانیم که هیچ اتفاقی بدون همراهی عمومی و اجتماعی رخ نخواهد داد. اینکه جامعه به نیازهای توسعه حساس شود از وظایف رسانه هاست چرا که ما باید یا کار رسانه ای کنیم و یا کار خودمان را پیش ببریم.