استاندار یزد تاکید کرد:
بهرهگیری از ظرفیت انجمنهای اسلامی دانش آموزان در شورای فرهنگ عمومی
استاندار یزد به رشد و بالندگی و نگاه فنی و دقیق دانش آموزان عضو اتحادیه انجمنهای اسلامی به مسائل و حوزه های مختلف اشاره و خاطرنشان کرد: باید از این ظرفیت استفاده کرد و در این راستا نماینده اتحادیه انجمن های اسلامی استان در شورای فرهنگ عمومی و آموزش پرورش استان جهت مشارکت در فضای تصمیم گیری و تصمیم سازی استان، حضور خواهد یافت.
به گزارش روابط عمومی استانداری یزد، «مهران فاطمی» با حضور در اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان استان یزد، ضمن بازدید از دبیرخانه ملی همکلاسی آسمانی، در نشستی دو ساعته پای درد و دل دانش آموزان پسر نماینده قرارگاه ملی و اعضای شورای معاونین اتحادیه استان نشست.
وی در جریان این نشست به تبیین نقش و جایگاه این مجموعه در امور تربیتی دانش آموزان پرداخت و گفت: بخشی از خلاء های رکن تربیت در مجموعه آموزش و پرورش با فعالیت مجموعه هایی نظیر اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان در کنار معاونین مدارس پر می شود زیرا این مجموعه ها دارای نگاه تربیتی صحیح، پشتوانه های عمیق فکری و روحیه جهادی هستند که می تواند خروجی خوبی را در پی داشته باشد.
استاندار به رشد و بالندگی و نگاه فنی و دقیق دانش آموزان عضو اتحادیه انجمن های اسلامی به مسائل و حوزه های مختلف اشاره و خاطرنشان کرد: برگزاری حلقه های معرفت، نشست ها، هیئت ها، اجرای طرح هم کلاسی آسمانی، برپایی اردوهای تابستانه و دیگر اقدامات این حوزه، زمینه ساز ایجاد بنیه قوی فکری در این دانش آموزان بوده و به عقیده من اهمیت ایجاد این نگاه و هندسه تفکری بیشتر از بحث آموزش است.
وی ادامه داد: زمانی می توان گفت آموزش و پرورش ما بالنده شده که به دانش آموزان ضمن پیگیری دقیق مباحث آموزشی، بینش و نگاه تحلیل محور بدهد.
فاطمی با بیان اینکه هزینه در مجموعه ای نظیر اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزی نوعی سرمایه گذاری است، برای حمایت و پشتیبانی از این مجموعه جهت حفظ و تقویت اقدامات و فعالیت های خود در استان اعلام آمادگی کرد.
وی در ادامه به سایه سنگین کرونا بر تحقق اهداف آموزشی و تربیتی اشاره کرد و گفت: براساس ارزیابی های صورت گرفته، از ابتدای شیوع کرونا تاکنون در بهترین حالت کمتر از ۵۰ درصد اهداف آموزشی و کمتر از ۲۰ درصد اهداف تربیتی محقق شده که لازم است طرح ها و راهکارهای عملیاتی برای جبران آسیب های کرونا به این حوزه تدوین شود.
استاندار با اشاره به اهمیت تحصیل، تهذیب و ورزش در بیانات رهبر معظم انقلاب، بیان کرد: علاوه بر آسیب های وارده به بخش آموزش و تربیت دانش آموزان در دوران کرونا، از زمان شیوع کرونا جنب و جوش دانش آموزان نیز به طور قابل ملاحظه ای کاهش یافته که باید برای جبران این مسائل، از نظرات و ایده های مجموعه هایی همچون اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزی نیز استفاده شود.
فاطمی در ادامه از حضور نماینده اتحادیه انجمن های اسلامی استان در شورای فرهنگ عمومی و آموزش پرورش استان به عنوان مدعو و جهت مشارکت آن ها در فضای تصمیم گیری و تصمیم سازی استان خبرداد.
وی در بخش دوم سخنانش به تشریح رویکردهای دولت در استان پرداخت و با بیان اینکه در صدد تدوین یک برنامه تحولی ریشه ای در تمام حوزه ها هستیم، گفت: این برنامه تحولی تا دو سه ماه آینده مبتنی بر اسناد و ظرفیت های موجود، نگاه جهادی و با محوریت رضایت مردم تدوین شده و به عنوان مبنای اقدامات و فعالیت های استان در چهار سال آینده قرار خواهد گرفت.
استاندار با بیان اینکه حضور در جمع مردم و ارتباط با آن ها موجب کاهش گسست ایجاده شده بین مردم و دولت می شود، اظهارداشت: حضور هفتگی در مرکز سامد و پیگیری و پاسخگویی به مطالبات مردم، اختصاص ساعاتی برای ملاقات با مردم و حضور در متن مردم در جریان سفرهای شهرستانی در این راستا انجام شده است.
فاطمی ادامه داد: البته در امتداد شنیدن مسائل و مشکلات فرا روی مردم، انجام اقدام انقلابی و تحول گرایانه براساس مطالبات در دستورکار قرار دارد.
وی با بیان اینکه به مدیران روال موجود اجازه فعالیت نخواهیم داد، خاطرنشان کرد: با توجه به شرایط خاصِ کنونی کشور، مدیران دولت سیزدهم باید در تراز دولت سیزدهم کار کنند و حل مسائل و مشکلات را محدود به ساعات اداری نکنند.
استاندار ادامه داد: انتصاب و ابقای مدیران استان بر مبنای شایسته گزینی، کارآمدی، تحول آفرینی و استفاده از مدیران مومن و انقلابی، با نگاه به جوانسازی سیستم تصمیم سازی و تصمیمگیری استان و فارغ از نگاه به گرایشات سیاسی افراد است.
فاطمی در پایان خاطر نشان کرد: دولت مردمی به منزله این نیست که انتخابات، پایان مشارکت مردم است بلکه به معنای شروع مشارکت مردم است.