اصلاح طلبان گزینه دومی برای ریاست جمهوری دارند
عضو ارشد حزب اتحاد ملت درباره حمایت این حزب از حجتالاسلام حسن روحانی در انتخابات ریاست جمهوری سال آینده گفت: آنچه تا امروز درباره آقای روحانی در حزب بحث و بیان شده این است که شرایط ما شرایط سختی است…
عضو ارشد حزب اتحاد ملت درباره حمایت این حزب از حجتالاسلام حسن روحانی در انتخابات ریاست جمهوری سال آینده گفت: آنچه تا امروز درباره آقای روحانی در حزب بحث و بیان شده این است
که شرایط ما شرایط سختی است و دوران بحرانی سنگینی را میگذرانیم و حق انتخاب محدودی داریم. اصولگرایان تندرو هم در هشت سال ریاست جمهوری احمدی نژاد سیاستهای مخربی را دنبال کردند و باز هم به دنبال آن هستند که سکان این کشور را در دست بگیرند، لذا باید از گزینه آقای روحانی حمایت کرد و تقریبا انتخاب دیگری وجود ندارد.
شرط و شروطی برای روحانی نداریم
محمد نعیمیپور افزود: بعضی این برداشت را دارند که وقتی آیت الله هاشمی رفسنجانی را نیز رد صلاحیت کردند ممکن است آقای روحانی را رد صلاحیت کنند پس باید دقت کنیم که آچمز نشویم. اگر اقدام مکملی لازم باشد باید با رایزنی آقای روحانی این اقدام صورت بگیرد. به همین دلیل حمایت ما از آقای روحانی غیر مشروط است اما این به معنای نقد نکردن عملکرد گذشته ایشان نیست. تاکید میکنم شرط و شروط نداریم بلکه نقد مشفقانه خواهیم کرد تا دوره دوم شاهد عملکرد بهتری از ایشان باشیم.
برای معرفی گزینه دوم برای انتخابات ریاست جمهوری، اصلاحطلبان و روحانی هماهنگ باشند
نعیمیپور درباره اینکه آیا جریان اصلاحات برنامهای برای مطرح کردن گزینه دوم در انتخابات ریاست جمهوری دارد، اظهار کرد: در جمع دوستان ما بحثی درباره گزینه دوم مطرح نشده است و تا آنجا که اطلاع دارم در سطح اصلاحطلبان هم قرار نبوده که گزینه دیگری معرفی شود. اگر هم قرار است تصمیمی اتخاذ شود که در تنگنا قرار نگیریم در این تصمیم باید همه اصلاحطلبان و آقای روحانی با هم هماهنگ باشند که بعد با مشکل مواجه نشویم.
نظرات آقای هاشمی شنیده میشد اما عمل نمیشد/ ناطقنوری میتواند جای ایشان را پر کند
این فعال سیاسی اصلاحطلب درباره وضعیت اصلاحطلبان در دوره پساهاشمی گفت: بسیاری از نظرات آقای هاشمی شنیده میشد اما عمل نمیشد هرچند با فقدان آقای هاشمی ارتباط از طریق ایشان با بخش مهم حاکمیت قطع شده ولی هنوز افرادی هستند که مورد وثوق دو طرفاند. مثلا آقای ناطق نوری که میتوانند تا حدودی جای ایشان را پر کنند اما سوال این است که تا چه زمانی قرار است این اختلافات ادامه یابد؟
نعیمیپور در پایان با بیان اینکه بخش عمدهای از کسانی که به عنوان اصولگرا شناخته میشدند، امروزه محافظه کار هستند، ادامه داد: این افراد شرایط موجود را قبول دارند و با اصلاحات موافق نیستند اما با تندروی و زیادهخواهی هم مخالفاند. امروز در جریان محافظه کار هم یک جریان عقلانی واقعبین در حال شکلگیری است که برای معظلات کشور به دنبال اقدامات عملی است و از حل بحرانهای کشور استقبال میکند. مشکل امروز، جریانها و کاسبان سیاست بازی هستند که توجه آنها به منافع ملی به مراتب کمتر از توجه به مسائل شخصی و حزبی است.