پایان چهارده سال همراهی با مردم؛ منتقدان دلسوز و خداحافظی غم انگیز در آخرین خطبه:

مردی که نگران معیشت مردم، منتقد دلسوز و دغدغه‌مند توسعه ابرکوه بود از این شهر رفت

حجت الاسلام و المسلمین سید ابراهیم حسینی، امام جمعه ابرکوه پس از قریب به ۱۴ سال امامت جمعه این شهر، ابرکوه و استان یزد را به مقصد یکی از شهرهای استان فارس ترک گفت.

شاید کمتر امام جمعه ای در کشور یافت شود که همچون «سید ابراهیم حسینی» پیگیر همه امور عمرانی، فرهنگی و توسعه ای شهر خود با جزییات کامل باشد، موضوعی که در آخرین خطبه نماز جمعه اش در ابرکوه هم بازتاب گسترده ای داشت و «حسینی» دقایق طولانی درباره طرح های مختلف زیربنایی و توسعه ای ابرکوه سخن گفت و بر تداوم حمایت مسئولان از آنها برای آبادانی بیشتر این شهرستان تاکید کرد. وی بارها در آخرین خطبه از پیگیری های شخصی و حتی سفر به تهران و ملاقات با سرمایه گذاران جهت حل مشکلات ابرکوه سخن گفت.

حجت الاسلام حسینی همچنین در امامت آخرین نماز جمعه اش در ابرکوه، با بیان اینکه «ابرکوه را در حکم وطن خود می‌داند» یکی از دغدغه های مهم را سیل مهاجرت نیروهای کار غیربومی به این شهر عنوان کرد و از ابرکوهی ها خواست با بازگشت به شهرشان، اصالت و فرهنگ بومی منطقه را حفظ کنند و در توسعه ابرکوه مشارکت داشته باشند.

در دو سال اخیر کمتر امام جمعه ای در کشور بواسطه نزدیکی به دولت سیزدهم، به موضوع گرانی های سرسام آور و مشکلات معیشتی مردم پرداخت اما سید ابراهیم حسینی بارها در خطبه های نماز جمعه ابرکوه از درد گرانی و نارضایتی مردم گفت و مسئولان را بواسطه ناتوانی در حل مشکلات و رخنه کردن فساد مورد خطاب قرار داد. وی در آخرین خطبه اش هم گفت: «مشکلات پیچیده اقتصادی درد مزمن کشور شده و برای همه به ویژه قشر ضعیف جامعه رنج آور است.»

امام جمعه ای دغدغه مند در حوزه محیط زیست

حسینی از جمله امامان جمعه ای است که ارتباط بسیار خوبی با رسانه ها دارد. سال گذشته در سفری که به یزد داشت از دفتر روزنامه بشارت یزد بازدید کرد. در این دیدار فعالان رسانه ای بشارت یزد پیرامون خطرات گسترده زیست محیطی «بهره برداری از معدن مس دره زرشک» اطلاعات بسیاری به وی دادند و اعلام داشتند بهره برداری از این معدن موجب نابودی منابع آبی شیرکوه و اثرات جبران ناپذیری بر منابع آبی و پوشش گیاهی دشت ابرکوه- سیرجان و دشت یزد-اردکان خواهد شد. «حسینی» پس از دیدار با عوامل روزنامه بشارت یزد به ملاقات استاندار رفت و دغدغه های کارشناسان و فعالان محیط زیست پیرامون بهره برداری از معدن مس دره زرشک را به مسئولان ارشد استان منتقل کرد و از آنها خواست به تاسی از آموزه های قرآنی و دینی «کلام منتقدان بهره برداری از معدن مس دره زرشک را بشنوند، اگر جواب قانع کننده ای دارند بگویند والا به خواسته آنها توجه کنند» موضوعی که متاسفانه علیرغم درخواست امام جمعه ابرکوه، توسط استاندار اجابت نشد و به معاونش واگذار گردید که هیچگاه به سرانجام نرسید. نکته جالب توجه آنکه پس از تذکرات حجت الاسلام حسینی به استاندار پیرامون معدن مس دره زرشک، استاندار یزد سفری به ابرکوه داشت اما بازدیدی از دفتر امام جمعه انجام نداد!

آخرین توصیه اخلاقی حجت الاسلام حسینی در آخرین خطبه اش در ابرکوه، دوری مردم از خیانت به یکدیگر و حفظ حرمت «نان و نمک» بود. در ادامه؛ مشروح آخرین خطبه حجت الاسلام و المسلمین سید ابراهیم حسینی در کسوت امامت جمعه ابرکوه را می خوانیم:

حرمت «نان و نمک» را نگه داریم

امام جمعه ابرکوه در آخرین خطبه خود در کشور امام جمعه این شهر گفت: “ابو ربیع شامی” می‌گوید جمع زیادی از پیروان مکتب اهل بیت در محضر امام صادق بودیم. حضرت در زمینه اخلاق اجتماعی شیعیان خود را توصیه می‌کرد و در ادامه فرمایشات خود فرمود: «لیس منا ممالحه من مالحه. اگر حرمت کسی را که نان و نمک او را خورده‌اید نگه ندارید از ما اهل بیت نیستید.» از قدیم مرسوم بوده که مردم به حرمت نان و نمک یکدیگر پایبند باشند محال بود کسی نان و نمک دیگری بخورد و به او خیانت کند به همین دلیل مردم در جامعه به یکدیگر اعتماد و اطمینان خاطر داشتند.

سید ابراهیم حسینی در ادامه افزود: شاهد مثالش هم داستان میهمانان حضرت ابراهیم علیه السلام است که وقتی فرشتگان خدا مامور عذاب قوم لوط شدند به صورت انسان درآمدند و ابتدا نزد حضرت ابراهیم آمدند تا مژده فرزنددار شدنش را در سن پیری به امر خدا به او بدهند و بعد به سراغ قوم لوط بروند و آنها را گرفتار عقوبت اعمالشان کنند. حضرت ابراهیم آنان را که لحظه ورود سلام کردند پذیرفت و چنانچه در سوره شریفه ذاریات آیه ۲۵ آمده، آنها را قوم منکرون و میهمانان ناشناس خواند. إِذْ دَخَلُوا عَلَیْهِ فَقالُوا سَلاماً قالَ سَلامٌ قَوْمٌ مُنْکَرُونَ.

وی بیان داشت: بلافاصله به رسم میهمان نوازی آمد گوساله‌ای را که در خانه داشت- کشت و گوشت و کباب را برای این مهمانان ناشناس که شکل و قیافه متمایزی از بقیه مردم داشتند تهیه و بر سر سفره گذاشت اما آنها لب به غذا نزدند. لذا حضرت ابراهیم که از این میهمانان دلواپس بود بیشتر ترسید. چون رسم بر این بود، کسی اذیت و آسیب می‌رساند که نان و نمک او را نخورده باشد. حضرت ابراهیم از قصد آنان نگران شد که مبادا قصد سویی داشته باشند اما میهمانان سریع با معرفی خود به او اطمینان خاطر دارند و گفتند: ما بشر نیستیم بلکه فرشتگان خداییم و برای انجام ماموریت آمده‌ایم.

مراسم اربعین جلوه همدلی، عدالت خواهی و بشردوستی است

امام جمعه ابرکوه در بخش دیگری از خطبه خود با اشاره به اینکه “به لطف خدا و هر ساله هیئت شهدای دشت کربلا سامان بخش هیئت عزاداران شهرستان ابرکوه در جوار مطهر رضوی علیه السلام است” بیان داشت: امسال هم زائران و مجاوران حرم مطهر رضوی باید با شکوه‌تر از گذشته شاهد حضور شما در مراسم اربعین باشند و هیئت پر ابهت شهرستان ابرکوه باید در حرم مطهر رضوی حضور چشمگیر داشته باشد. همچنین کسانی که توفیق زیارت اربعین حسینی را در پیاده‌روی زیارت کربلا دارند قدر خود را بدانند. این‌ها میهمانانی فراخوانده از مضجع منور و مطهر حسینی هستند. مراسم پیاده‌روی در زیارت اربعین و کربلا بسیار نقش آفرین در تقویت ارزش‌های اسلامی است. چون حضور باشکوه میلیون‌ها دلداده سالار شهیدان در این مراسم نمایشگر جلوه همدلی و همگرایی و عدالت خواهی و بشردوستی و بروز عواطف انسانی است.

فرهنگ حسینی، مکتب ظلم ستیزی است

وی افزود: مراسم زیارت اربعین آینه تمام نمای انسجام پیروان مکتب عاشورا و اتحاد مسلمین در جلوه بخشیدن به فرهنگ ایمان و ایثار و عشق به آل الله است که به عنوان “حُبُّ الحُسَینِ یَجمَعُنا” جلوه عینی به خود گرفته و اعتلای کلمه حق و محو کلمه باطل را به دنبال دارد و خنثی کننده توطئه دشمنان در کمرنگ کردن فرهنگ حسینی است. فرهنگ حسینی یعنی فرهنگ بیداری و بصیرت و عزت و فرهنگ حق طلبی و ظلم ستیزی و باطل گریزی.

تشریح اقدامات زیربنایی و توسعه ای برای ابرکوه

حجت الاسلام حسینی در آخرین خطبه اش در نماز جمعه ابرکوه به تشریح فعالیت های اقتصادی و فرهنگی و توسعه ای ابرکوه در سالهای اخیر پرداخت و با بیان اینکه افق توسعه ابرکوه روشن و امیدبخش است، بیان داشت: نیروگاه خورشیدی در تولید برق تجمیعی به روش پنل خورشیدی در روستای کلپّه احداث خواهد شد که در تامین برق پایدار شهرستان تاثیرگذار است و موجب درآمدزایی برای ۴۰ خانوار آن روستا می‌شود. وزارت نیرو این کار مهم از ابرکوه را به عنوان پایلوت به کشور معرفی می‌کند.

وی در ادامه افزود: مشکل بار شرکت فولاد با جلساتی که گرفتیم و تصمیم خوبی اتخاذ شد حل شد و بنده به رانندگان حمل ونقل جاده ای ضمن تشکرعرض می کنم. حالاکه به لطف خدا بهترین شرایط کاری برایتان فراهم شده قدردان باشید و مواظب باشید حاشیه پردازی نشود. واحد مونتاژ موتورسیکلت بابرند آکام ابرکوه، پروژه دیگری است که تجهیزات خط مونتاژش کامل شده و به زودی با سرمایه گذاری ۲۰ تا ۲۵ میلیارد تومان به بهره برداری میرسد وبرای بیست نفر اشتغالزایی دارد. سرمایه گذار دیگر بومی برای احداث سردخانه بالای صفر و زیر صفر برای محصولات کشاورزی و نیز محصولات انجمادی با سرمایه گذاری ۲۰۰ میلیارد تومان کارش را در عملیات عمرانی احداث پروژه از دو ماه قبل شروع کرده است. طرح توسعه پروژه داریولبن برای تولید شیرخشک و انواع پنیر و انواع محصولات لبنی با سرمایه بیش از ۱۰۰ میلیارد تومان ازشرکتهای بزرگ کشوری می باشد.

طرح مهم احداث ناحیه صنعتی در فراغه

حسینی ادامه داد: سرمایه گذار بومی دیگری که از نخبگان دامپزشکی است با ایجاد شرکت دانش بنیان در زمینه خوراک مایع دام برای تامین نهاده های دامی کشور تاثیرگذار است و با سرمایه گذاری معادل ده میلیارد تومان فاز اول کار خود را در ابرکوه شروع کرده و محصول کارش جایگزین نهاده های سنتی دامی می شود. طرح احداث ناحیه صنعتی فراغه در زمینی به مساحت ۵۰ هکتار در نظر گرفته شده تا فراغه ای ها سرمایه خود را تبدیل به ملک و خانه در خارج از ابرکوه نکنند و این منطقه سرمایه خیز شهرستان  ساماندهی شود و برای ناحیه غربی شهرستان ارزش افزوده ای ایجاد گردد.

وی بیان داشت: طی سالهای اخیر برای بیمارستان به لطف خدا اتفاقات خوبی افتاد، راه اندازی بخشهای تخصّصی زنان و زایمان، دیالیز، ام ار آی، جراحی، سی تی اسکن و کلینیک فوق تخصّصی با حضور ده پزشک متخصّص فعالیت چشمگیر دارد و تا دوماه دیگر ۸ متخصّص دیگر به مجموعه پزشکان اضافه خواهد شد. مجوز تاسیس کلینیک فوق تخصّصی دیگری هم در محل بیمارستان کلید خورده و درخواست مجوز ساخت آن به دانشگاه علوم پزشکی استان ارایه شده و تا یکسال دیگر آن شعملیات ساخت آن شروع می شود.

تحولات بزرگ در حوزه گردشگری ابرکوه

حجت الاسلام حسینی گریزی هم به حوزه فرهنگ و ورزش شهرستان ابرکوه زد و بیان داشت: در حوزه ورزش و جوانان طی یکسال گذشته نزدیک به ده زمین مصنوعی به بهره برداری رسید و استخر سرپوشیده هم بازسازی و به بهره برداری رسید و مجموعه استخر سرپوشیده سپاه هم تاکنون پیشرفت هفتاد درصدی داشته و تا پایان سال به بهره برداری می رسد. در بخش میراث فرهنگی به لطف خدا زمینه های پیشرفت خوبی ایجاد شد و ظرف ده سال گذشته تحولی شگرف صورت گرفت و ابرکوه به عنوان یکی از چهارده شهر نمونه گردشگری کشور شد و جلوه های سرو کهن و پردیسان و عمارتهای چشم نواز، مرمت مسجدجامع، درخواست جهانی شدن سروکهن به عنوان اولین موجود زنده دنی، ثبت میراث عزاداری منحصر به فرد و پرابهّت شهرستان اینها نمونه خدماتی است که با همت مسئولین تاکنون صورت گرفته است.

وی با تاکید بر اینکه بواسطه مطالبه مردم و مسئولان فارس نهاد امامت جمعه ابرکوه را ترک می کنید، گفت: با این حال بنده در حق مردم احساس قصور و تقصیر دارم و امیدوارم مشمول دعای خیر عزیزان باشم. خوشحالم که در کمال رضایت از مردم شهرستان را ترک می کنم و نارضایتی درکار نبوده و رفتن بنده صرفا به خاطر مطالبه و پیگیری مستمر مردم و مسئولین بوده که ناچار شدم پاسخگو باشم.

ریشه مشکلات اقتصادی، تحریم ها و زالوصفتان هستند

امام جمعه ابرکوه در آخرین خطبه اش در نماز جمعه این شهر با گرامیداشت هفته دولت، گفت: یاد و خاطره دولت مردان شهید، رجایی و باهنر را گرامی می‌داریم و برای دولتمردان نظام اسلامی که تلاش وافر و خستگی ناپذیر در خدمت به مردم و برون رفت از مشکلات دارند، آرزوی توفیق دارم.

حجت الاسلام حسینی با اشاره به اینکه «مشکلات پیچیده اقتصادی که درد مزمن کشور شده و برای همه به ویژه قشر ضعیف جامعه رنج آور است» بیان داشت: البته سرنخ این مشکلات در دست دشمنان خارجی با اعمال تحریم‌های ظالمانه و انجام نقشه‌ها و دسیسه‌ لابی‌های سودجو و بی‌رحم داخلی است که زالو صفتانه بر بدنه نظام اقتصادی کشور چسبیده‌اند و گویا ماموریتی جز مشکل تراشی و تورم زایی و افزودن گرانی در کشور برای دولت و ملت ندارند. هر طرح و برنامه‌ای دولتمردان ارائه می‌دهند آنها به راحتی خنثی می‌کنند چون نبض اقتصاد را عملاً مطرفین به دست گرفته اند و اگر دست سیاه خیانت در امور اقتصادی کشور قطع می‌شد، دولت می‌توانست به سرعت بر مشکلات اقتصادی فائق آید.

وی افزود: آنچه که مهم است، دلسوزی مسئولین و مدیریّت کشور و کاردانی و توکّل بر خدا است که تاکنون توانسته کشور را از پیچ‌های پرخطر عبور دهد و سرمایه‌گذاران نیز در بخش رونق اقتصادی امید آفرین بوده‌اند.

ابرکوهی ها به شهرشان برگردند و سرمایه گذاری کنند

حسینی بیان داشت: در شهرستان ابرکوه بارها سرمایه گذاران بومی و غیر بومی را تشویق کردیم و امید دادیم و آنها هم انصافاً به میدان کار و تولید آمدند و با حمایت و همراهی مسئولین این شهرستان متحول شده است. بارها گفته‌ام موتور محرکه تحول در شهرستان سفر پرخیر و برکت رهبر معظم انقلاب در سال ۸۶ به این شهرستان بود که تا به امروز وضع درآمد عمومی خیلی خوب شده و چهره شهر تغییر کرده و انشاالله تا دو سال آینده شاهد سرمایه‌گذاری بیش از ۲۰ هزار میلیارد تومان در بخش اقتصادی و کارآفرینی و تولید خواهیم بود. بارها گفته ام و برای آخرین بار از ابرکوهی‌های مقیم استان‌ها و شهرستان‌های دیگر درخواست دارم به شهر خودشان برگردند. همین جا کار کنید و رونق بخش اقتصاد شهرتان باشید و میدان را برای ورود نیروهای کاری غیر بومی باز نکنید.

وی افزود: در آینده نزدیک چند هزار نیروی کار مورد نیاز است. چندین پروژه در دست اقدام است. منطقه ویژه اقتصادی ابرکوه ۱۰ سال کار بُرد تا به سرانجام نهایی رسید و موافقت مجلس و مجمع تشخیص مصلحت نظام را گرفت و با استعلامات به روز شد و به شورای عالی مناطق آزاد کشور ابلاغ شد. امیدواریم تا پایان امسال عملیات عمرانی آن اجرا شود. منطقه ویژه شرایط خاص اقتصادی مثل معافیت مالیاتی و گمرکی دارد. عملیات احداث پهنه‌های کاشی در ناحیه شرقی شهرستان در فازهای شماره ۱ و شماره ۲ شروع شده و در فاز یک که ۱۲ کارخانه کاشی سرامیک است برای ۲۵۰۰ و در فاز ۲ که ۱۷ واحد مستقر خواهد شد، برای حدود ۵۰۰۰ نفر اشتغال زایی خواهد داشت. در مرحله احداث کارخانه فرآوری خاک نسوز سرمایه‌گذار به مبلغ ۳۰ میلیارد تومان زمین را تحویل گرفته و آماده است ظرف ماه‌های آینده عملیات عمرانی را آغاز کند و این پروژه هم برای ۳۰ تا ۴۰ نفر اشتغال زایی خواهد داشت.

حسینی عنوان کرد: کارخانه تولید ورق کارتون پروژه دیگر است که سرمایه‌گذار با ۲۰۰ میلیارد تومان تا دو سال دیگر در مجاورت فولاد سرمد به بهره‌برداری می‌رساند. برای “جی تی او” که قبلاً به نام “جی تی ال” می‌شناختیم تامین خوراک شده و ظرف سه سال آینده باید ۶۰ درصد پیشرفت کار و عملیات عمرانی خود را نشان دهد و تا مدت ۵ سال تکمیل شود. پروژه “جی تی او” که به تعطیلی کشیده شده بود به حمایت مسئولین مجدداً احیا شد و تاکنون در زمین ۹۰ هکتاری آماده حصارکشی و با سرمایه تخمینی ۳۰ هزار میلیارد تومان برای قریب به ۵۰۰ نفر اشتغال زایی خواهد داشت و این پروژه بازتاب و بازدهی کشوری دارد. بنده برای تشویق سرمایه‌گذار دو نوبت در خانه‌اش در تهران مهمانش شدم.

سینما در ابرکوه ساخته خواهد شد

امام جمعه ابرکوه در ادامه بیان داشت: در گذشته نزدیک، سرمایه‌گذار بومی برای احداث کارخانه تولید سرم در حوزه صنایع پزشکی اعلام آمادگی کرد که بلافاصله با استقبال مسئولین شهرستان کار احداث پروژه را آغاز کرد. این پروژه هم با سرمایه‌گذاری معادل ۳۰۰۰ میلیارد تومان ظرف مدت ۱۸ ماه انشالله به سرانجام می‌رسد و برای ۲۰۰ نفر اشتغال زایی خواهد داشت. در بحث احداث پروژه مجتمع فرهنگی سینمایی که مقابل فرمانداری توسط بخش خصوصی با سرمایه گذاری معادل ۴۰ میلیارد تومان انجام می‌گیرد هماهنگی‌ها انجام شده و ظرف مدت ۲ تا ۳ سال آینده انشالله سالن سینما آمفی تئاتر و چند منظوره خواهیم داشت.

وی افزود: در حوزه شهرداری فعّالیت‌ها رضایت بخش است و بازسازی معابر باز شدن گره ترافیکی شهر در دست اقدام است. احداث پارک بزرگ غدیر و ساماندهی معابر خروجی شهر در دستور کار است. درآمد شهرداری بهتر شده اما به هر میزان شما مردم و کسبه کمک کنید و پرداخت عوارض را به موقع داشته باشید چندین برابر به توسعه شهر خودتان کمک کردید.

حجت الاسلام و المسلمین سید ابراهیم حسینی، امام جمعه ابرکوه پس از قریب به ۱۴ سال امامت جمعه این شهر، ابرکوه و استان یزد را به مقصد یکی از شهرهای استان فارس ترک گفت. شاید کمتر امام جمعه ای در کشور یافت شود که همچون «سید ابراهیم حسینی» با این سابقه نسبتا طولانی در شهری کوچک و کاملا سیاسی و پیچیده؛ دوام آورده و پیگیر همه امور عمرانی، فرهنگی و توسعه ای شهر خود با جزییات کامل باشد، موضوعی که در آخرین خطبه نماز جمعه اش در ابرکوه هم بازتاب گسترده ای داشت.
  در دو سال اخیر کمتر امام جمعه ای در کشور بواسطه نزدیکی به دولت سیزدهم، به موضوع گرانی های سرسام آور و مشکلات معیشتی مردم پرداخت اما سید ابراهیم حسینی بارها در خطبه های نماز جمعه ابرکوه از درد گرانی و نارضایتی مردم گفت و مسئولان را بواسطه ناتوانی در حل مشکلات و رخنه کردن فساد مورد خطاب قرار داد.
  حسینی از جمله ائمه جمعه ای است که ارتباط بسیار خوبی با رسانه ها داشت. سال گذشته در جریان بازدید از دفتر روزنامه بشارت یزد؛ در گفتگو با خبرنگاران حوزه محیط زیست و فعالان این بخش، پیرامون خطرات گسترده زیست محیطی «بهره برداری از معدن مس دره زرشک» مستندات و نظرات کارشناسی را ملاحظه کرد‌ و در جریان آسیب های جبران ناپذیر و گسترده بهره برداری از این معدن، نابودی منابع آبی شیرکوه و اثرات جبران ناپذیرش بر منابع آبی و پوشش گیاهی دشت ابرکوه- سیرجان و دشت یزد-اردکان قرار گرفت.
«حسینی» پس از این دیدار به ملاقات استاندار رفت و دغدغه های کارشناسان و فعالان محیط زیست پیرامون بهره برداری از معدن مس دره زرشک را به مسئولان ارشد استان منتقل کرد و از آنها خواست به تاسی از آموزه های قرآنی و دینی «کلام کارشناسان و فعالان منتقد بهره برداری از معدن مس دره زرشک را بشنوند و اگر جواب قانع کننده ای دارند، به نگرانی آنها پاسخ بدهند وگرنه به حکم دستورات دینی به خواسته منتقدین دلسوز در هر سطحی از جامعه توجه کنند» موضوعی که متاسفانه علیرغم درخواست امام جمعه ابرکوه، توسط استاندار اجابت نشد و پاسخگویی به یکی از معاونین دست راست وی واگذار گردید اما هیچگاه به سرانجام نرسید. نکته جالب توجه آنکه پس از طرح این تذکر حجت الاسلام حسینی به استاندار و طرح و پیگیری انتقادها پیرامون معدن مس دره زرشک؛ استاندار یزد در سفری که(به مناسبت روز ابرکوه) به این شهر داشت، به بهانه ضیق وقت؛ به دفتر امام جمعه برای دیدار نرفت. یعنی بجای شنیدن نظر کارشناسان و پاسخ به منتقدان؛ روابط وی با امام جمعه ای که حامل پیام آنها شد نیز به سردی گرائید. حجت‌الاسلام والمسلمین حسینی اما هرگز ناراحت نشد و با ایمان به اینکه از روی نگرانی بخاطر صدمه جدی به محیط زیست؛ منابع آب پایدار و آینده ابرکوه و در نتیجه آسیب به بنیان این شهر اصیل و تاریخی، این موضوع را دلسوزانه با استاندار و سپس معاون سیاسی امنیتی وی مطرح کرده؛ تاکید می کرد هرگز رضایت خدا و پیگیری مصلحت عامه مردم را با رضایت بندگان او حتی آنان که در قدرت هستند، معامله نخواهم کرد.
بخشی از نتیجه این پیگیری های دلسوزانه نیز در طومار برای ماندگاری و ابراز ناراحتی از،رفتن وی از ابرکوه و حتی اشک مردم پس از شنیدن خبر قطعی رفتن وی در حاشیه آخرین خطبه به منصه ظهور رسید.

دیدگاهتان را بنویسید