مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای با اشاره به 4 برابر شدن قراردادهای حوزه راه استان:

جاده های یزد تبدیل به کارگاه بزرگ راهداری شده است

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان یزد با بیان اینکه در حوزه حمل و نقل اقدامات موثری در حال انجام است، اظهار داشت: کار ویژه‌ای که از سال های گذشته آغاز و اکنون به پیشرفت خوبی دست یافته، الکترونیکی کردن فرایند حمل و نقل کالا بوده است و در این خصوص زیرساخت های لازم آن فراهم شده و تاکنون به بالای ۹۵ درصد پیشرفت رسیده است.

محمد رستگاری در گفت و گو با بشارت یزد به مناسبت هفته دولت افزود: در بحث راهداری که مهم ترین و مردمی ترین بخش این سازمان است، در سال ۱۴۰۱ تعداد قراردادهای منعقد شده ۴برابر سال قبل بوده است و اجرای بخشی از این قراردادها آغاز شده و اثرات عملکردی آن در سال جاری خود را در شبکه جاده ای نشان خواهد داد.

وی با اشاره به اینکه در اقصی نقاط استان مانند بهاباد، خاتم، مسیر نائین به اردکان، گردنه شمش، محور مهریز به کرمان، محدوده ابرکوه و غیره کارهای راهداری در حال انجام است، ادامه داد: جاده های استان یزد تبدیل به کارگاه بزرگ راهداری شده است و پیشبینی ما این است که در سال جاری تغییرات بنیادینی در حوزه جاده ای استان برای مردم قابل لمس خواهد بود.

رستگاری در راستای اجرای طرح های جاده ای نامبرده تصریح کرد: بخش زیادی از فرایندهای اداری، اخذ مجوز و پروانه های ساخت آن به انجام رسیده است و امسال کم کم شاهد بثمر رسیدن آن ها خواهیم بود.

این مسئول در خصوص رفع نقاط حادثه نیز با بیان اینکه در این شاخص استان یزد بین سه کشور برتر در استان قرار داشته، عنوان کرد: بسیاری از نقاط حادثه خیز استان تاکنون رفع نقص شده است به گونه ای که بر اساس آخرین پایش وضعیت راه ها که در سال ۱۳۹۴ انجام شده است، از ۱۵۵ نقطه ۱۴۳ نقطه آن تاکنون رفع نقص شده که از این تعداد ۵۰ مورد آن مربوط به یکسال گذشته بوده است. همچنین ۱۲ نقطه مابقی نیز به عنوان پروژه های فعال راهداری در حال انجام است و پیش بینی می شود تا پایان سال عملیات آن به پایان برسد.

رستگاری متذکر شد: ۱۲ نقطه جدید حادثه خیز دیگر نیز شناسایی شد که برای رفع آن ها نیز در حال برنامه ریزی هستیم تا پایان ۱۴۰۲ این مشکلات رفع گردد و نقطه حادثه خیزی در استان وجود نداشته باشد و اثرات این دست اقدامات را می توان در آمار تصادفات دید، بر اساس آمار ۴ ماهه، استان یزد در سال ۱۴۰۲ نسبت به ۱۴۰۱ کاهش شدید آمار فوتی جاده ای را شاهد بود و در طرح نوروزی نیز در مقایسه بین دو سال ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲، استان یزد رتبه دوم را بین کاهش فوتی داشت و جزو استان های برتر شمرده شد و مورد تقدیر وزارت راهداری نیز در این خصوص قرار گرفت.

به گفته وی؛ هرچند که حوادث به دلایل متعددی رخ می دهند اما نقاط حادثه خیز مستعد خطر حادثه هستند و رفع این نقاط به کاهش شدت تصادفات کمک خواهد کرد.

این مسئول همچنین به دو پروژه بزرگ پلیس راه استان نیز شاره کرد و از قرارگاه پلیس راه استان و پاسگاه اردکان چوپانان به عنوان دو پروژ در حال تکمیل یاد گرد و افزود: ساختمان قرارگاه پلیس راه استان یزد طرحی است که تکمیل آن سال ها معطل مانده بود اما برنامه داریم این طرح بزرگ را تا یکسال آینده به بهره برداری برسانیم و پاسگاه اردکان-چوپانان نیز با بررسی های انجام شده بنا است تا یکسال آینده افتتاح شود.

وی در خصوص تحول بزرگ در مجتمع های بین راهی نیز گفت: تا سال ۱۳۹۵، ۳ مجتمع بین راهی وجود داشت، درحالی که از آن سال تا امروز ۱۴ مجتمع بین راهی ایجاد شده و ۳ مجتمع بین راهی دیگر شش ماه تا یکسال آینده به بهره برداری خواهد رسید و ۵ مجتمع دیگر نیز در مرحله اخذ پروانه و آغاز کار اجرایی قرار دارد.

رستگاری در نهایت تصریح کرد: ناوگان باری استان، از نظر فرسودگی در وضعیت خوبی قرار ندارد و باید یک برنامه ریزی جدی در این خصوص برای استفاده از تسهیلات مرتبط با نوسازی در اعتبارات ملی صورت گیرد و این مهم در حال پیگیری است. 

دیدگاهتان را بنویسید